"Ne var bunda" dedi, ama o haberi sildirdi

Güncelleme Tarihi:

Ne var bunda dedi, ama o haberi sildirdi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 08, 2012 11:41

25 askerin şehit olduğu patlama sonrası Afyon’a giden Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in ikinci ziyaret durağı Afyon Valiliği oldu. Vali İrfan Balkanlıoğlu ile makamında görüşen Genelkurmay Başkanı Özel’in ziyaretine ilişkin bilgi valilik sitesine konuldu. Sitede, açıklama ile birlikte sekiz kare fotoğraf da yer aldı. Genelkurmay Başkanı Özel’e sunulan hediyelerin listesi ve fotoğraflarının siteye konulması ile konu gündeme taşındı. Haberin hurriyet.com.tr’de yer alması sonrası büyüyen tartışmaya ilişkin Vali Balkanlıoğlu, ‘Acımız tarifsiz ancak hayat da devam ediyor’ açıklaması yaptı. Ancak tepki çeken o açıklama valiliğin sitesinden tamamen kaldırıldı.

Haberin Devamı

Afyon Valiliği, Genelkurmay Başkanı Özel’in yaptığı ziyarete ilişkin bilgiyi dün saat 13:38:50’de sitesine koydu. “Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar hakkında bilgiler verdiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e ziyaretinin anısına Afyon mermerinden yapılmış bir satranç takımı, el dokuması Bayat kilimi ve üzerinde Kurtuluş Savaşının simgelerinden olan Utku Anıtı figürünün bulunduğu plaket takdim etti" denilen açıklama ile birlikte fotoğraflar da siteye konuldu.

Ancak söz konusu açıklama valilik sitesinde ancak birkaç saat yer bulabildi. Zira, söz konusu açıklama dün geç saatlerde valilik sitesinden tamamen kaldırıldı. Bir başka ifade ile dün gerçekleşen ziyaret ile ilgili hiçbir bilgi valilik sitesinde yer almadı.

Haberin Devamı

Dün yapılan ziyarette, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Genelkurmay Başkanı Özel’e Afyon mermerinden yapılmış bir satranç takımı, el dokuması Bayat kilimi ve üzerinde Kurtuluş Savaşının simgelerinden olan Utku Anıtı figürünün bulunduğu plaket hediye edilmişti.

'HAYAT DEVAM EDÄ°YOR'
Konu ile ilgili tepkiler sonrası açıklamada bulunan Vali Balkanlıoğlu "Tepkilere anlam veremiyorum. Acımız tarifsiz ancak hayat da devam ediyor" açıklaması yaptı.

İŞTE AFYON VALİLİĞİ'NİN SİTESİNDE DÜN YER ALAN O AÇIKLAMA:

Ne var bunda dedi, ama o haberi sildirdi

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!