Tümgeneral Özler zeybek oynadı

Güncelleme Tarihi:

Tümgeneral Özler zeybek oynadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2012 10:13

İZMİR’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve eşi Berrin Kıraç’ın verdiği resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona NATO Hava Unsur Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Atilla Özler ile İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Akar Karasu’nun karşılıklı zeybeği damga vurdu.

Haberin Devamı

Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda düzenlenen resepsiyonun konukları İzmir Valisi Cahit Kıraç ve eşi Berrin Kıraç, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve eşi Mürvet Atay karşıladı.

TÜMGENERAL ÖZLER BÖYLE ZEYBEK OYNADI / FOTO GALERİ

PAŞA BÖYLE ZEYBEK OYNADI / WEB TV

Resepsiyona İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Abdullah Atay ve eşi Mürvet Atay, İzmir CHP Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Rahmi Aşkın Türeli ve Mustafa Moroğlu, AK Parti Milletvekili Hamza Dağ, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Akın Öztürk, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Atilla Kezek, Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, Adalet Komisyonu Başkanı Akar Karasu, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirlerinin yanı sıra bir grup asker de katıldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU / FOTO GALERİ

NATO KURMAY BAŞKANINDAN ZEYBEK

Resepsiyonda birçok yerli ve yabancı şarkı ile birlikte Ege yöresi Zeybek oyunları çalınırken NATO Hava Unsur Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Atilla Özler ile İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı karşılıklı zeybeği uzun süre alkışlandı.

Resepsiyonda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tanıtım filmi, katılanlar tarafından alkışlarla izlendi. Gecenin sonunda tüm davetlilere dağıtılan bayraklarla 10 yıl marşı bir ağızdan okundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!