74 yaşında evlilik hayali kurarken katil oldu

Güncelleme Tarihi:

74 yaşında evlilik hayali kurarken katil oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 17:31

İZMİR’de, çiftçi 74 yaşındaki A.T., ilişki yaşayıp evlilik hayali kurduğu 54 yaşındaki Nebahat Özyağan’ı boğarak öldürdü. Kaçtığı Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ndeki köyünde yakalanan ve suçunu itiraf eden A.T., Özyağan’ı kendisinden sürekli para aldıktan sonra ayrılık kararı vermesi üzerine öldürdüğünü söyledi.

Geçen çarşamba günü meydana gelen olayda, yalnız yaşayan 49 yaşındaki Nebahat Özyağan’dan bir süredir haber alamayan komşuları polise başvurdu. Eve giden polis ekiplerinin araştırmasında Özyağan’ın cesedi bulundu. Fıtık rahatsızlığı bulunduğu için üç ayda bir özürlü maaşı alan Nebahat Özyağan’ın, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopside boğularak öldürüldükten sonra ağzına peçete tıkıldığı ortaya çıktı.

KATİL, YAŞLI SEVGİLİSİ ÇIKTI

Polisin araştırmaları sırasında, genelevde çalıştıktan sonra bir süre de birahane işletmeciliği yaptığı ortaya çıkan Nebahat Özyağan’ın yakın çevresi ile ilişkide bulunduğu kişiler araştırılmaya başlandı. Polisin bu araştırmaları sırasında da A.T. ile ilişkisinin bulunduğu tespit edildi. Ekipler, A.T.’nin yaşadığı Turgutlu’nun Güney Köyü’ne giderek soruşturmasına burada devam etti. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin görüştüğü A.T., suçunu itiraf edip Özyağan’ı kendisinin öldürdüğünü söyledi.

İfadesinde, bir süredir ilişkisi olduğu ve evlilik hayali kurduğu Nebahat Özyağan’ın kendisinden sürekli para istediği söyleyen A.T., bu isteklerini karşılamak için mallarını bile satmaya başladığını söyledi. Son olarak olay günü, Özyağan’ın yine A.T.’den para istediği, yaşlı adamın olumsuz yanıt vermesi üzerine ise ayrılık kararı aldığı öğrenildi. A.T.’nin de ayrılık kararına sinirlendikten sonra Nebahat Özyağan’ı önce boğduğu ardından da ağzına peçete tıktığı tespit edildi. İşlemlerin ardından Adliye’ye sevk edilen A.T., olayı neden yaptığına yönelik soruya ise "Bir anda oldu, hatırlamıyorum" karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!