VIP ziyaretçilere VIP ilanlar

Güncelleme Tarihi:

VIP ziyaretçilere VIP ilanlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2012 00:00

Türkiye’de ilk kez VIP konut sayfasını ziyaretçilerin beğenisine sunan hurriyetemlak.com’da en prestijli ve lüks ilanlar VIP Konut sayfasında bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Geniş ilan portföyü ile Türkiye’nin emlak rehberi olan hurriyetemlak.com, yine bir ilke imza attı ve VIP Konut bölümünü hizmete açtı. Rüyaları süsleyen villalar, yalılar, köşkler, residence’lar, yazlıklar, çiftlik evleri vipkonut.hurriyetemlak.com sayfasında görülebiliyor. Sitenin VIP Konut bölümünde değeri İstanbul’da 1 milyon TL, diğer illerde ise 500 bin TL’nin üzerindeki konutlara yer veriliyor.

Ahmet Kurşunlu: "Rüyalarını süsleyen bu ilanlar artık bir tıkla incelenebiliyor"

Hurriyetemlak.com ziyaretçilerinden gelen istekler doğrultusunda VIP Konut sayfasını hayata geçirdiklerini söyleyen hurriyetemlak.com Genel Koordinatörü Ahmet Kurşunlu, “Hurriyetemlak.com açıldığı günden bu yana gayrimenkul sektörünün öncülüğünü üstleniyor ve bu şekilde sektöre yön veriyor. Lüks ev ilanları için aldığımız talepler doğrultusunda, sitemizde VIP Konut bölümünü hizmete açtık ve yüksek fiyatlı ilanların sitemizde sergilenmesine olanak verdik. Herkesin rüyalarını süsleyen bu ilanlar artık bir tıkla incelenebiliyor. Evlerin detaylarını, manzaralarını görebileceğiniz bu bölüm bizler için çok önemliydi. Sektörümüze VIP Konut ayrıcalığını kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” diye bilgi verdi.

Haberin Devamı

İstanbul’dan İzmir’e Bodrum’dan Antalya’ya satılık ve kiralık lüks evlerin yer aldığı Hurriyetemlak.com VIP Konut sayfalarındaki ilanlar görsellerinin kalitesiyle dikkat çekiyor. Harita ve civar bilgisiyle daha anlaşılır hale gelen VIP Konut’un ana sayfasında 20 ilanın gösteriminin yapıldığı carousel alanındaki ilanlar, lokasyon bilgisi ve içeriğiyle büyük beğeni topluyor.

VIP Sayfasını Ziyaret Etmek İçin Tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!