İngiltere'nin salaş kebapçısı ünlü restoranları geride bıraktı

Güncelleme Tarihi:

İngilterenin salaş kebapçısı ünlü restoranları geride bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2012 00:00

Londra'nın Güneyinde bir restoran, The Ritz, Barrafina, Whits and Marcus Wareing gibi çok ünlü restoranları geride bırakarak Londra halkı tarafından en beğenilen restoran oldu.

Haberin Devamı

7'inci sırayı alan restoranın sahipleri ise bu yakınlardan Ahmet ve Şahin Gök kardeşler. Meze Mangal'ın sahibi kardeşler 12 yıl önce müşterilerine merhaba demiş.

 

1980'li yıllarda Karadeniz'den İngiltere'ye göç eden kardeşler ilk kebapçı dükkanlarını 1987 yılında açıyor. Ünlü internet sitesi TripAdvisor'da 10 bin kere gösterilen Meze Mangal'ın sahibi "Bu gerçekten güzel bir haber. Yaptığınız şeyleri insanların takdir etmesi çok güzel. Çok gururluyuz ve mutlu hissediyoruz. Çok çalışıyoruz ve işimizi severek yapıyoruz. Müşterilerden de bu reaksiyonu alıyor olmak harika bir şey." dedi.

 

FİYATLARI DİĞER RESTORANLARDAN DAHA DÜŞÜK

 

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea695cf018fbb8f87e2cad
Fiyatlarının çok makul olduğunu belirten kardeşler yemeklerin her zaman çok taze olduğunu ve ekmek dahil her şeyi kendi başlarına yaptıklarını belirtiyor. Ortalama bir ana yemek kişi başı 34 Türk Lirası'na (12 Sterlin) sunuluyor. Bu fiyatlar da listeye giren diğer restoranlara kıyasla çok daha düşük.


Şahin Gök, müşterilerden gelen tepkilere çok değer verdiklerini ve onlardan çok şey öğrendiklerini bu işi yürekten yaptıklarını söylüyor. Gök: "Eğer insanlar yiyebileceklerinden fazla sipariş verirse onları uyarıyoruz. Şaşırıyorlar. Ama biz  bu işi yürekten yapıyoruz, para için değil" dedi.

 

İNTERNET SİTESİNE BIRAKILAN MÜŞTERİ YORUMLARINDAN BAZILARI


- "Geçtiğimiz yıl buraya geldik ve bayıldım. Daha sonra arkadaşlarımızı da getirdik. Muhteşem"

- "Güzel yemekler, harika servis, sevimli atmosfer, dostane bir personel. Bir restoranda daha başka ne isteyebilirsiniz."

- "Her anından keyif aldım. Cidden sevdim. Tekrar geleceğiz!!!"


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!