Gaziantep'te bombalı saldırı kurbanı Sena son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte bombalı saldırı kurbanı Sena son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2012 14:56

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin bombalı saldırıda hayatını kaybeden Sena Büyükkonuk'un cenaze törenine katıldı. Bakanların cenaze namazı sırasında duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görüldü.

Haberin Devamı

Gaziantep Valiliği'ndeki temaslarının ardından Asri Mezarlığa geçen heyet, Sena Büyükkonuk'un babası Vahit Büyükkonuk ve yakınlarıyla görüşerek başsağlığı diledi.

BAKANLAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU / FOTO GALERİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, camide kadınların bulunduğu bölüme giderek, Sena'nın yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

İÇİŞLERİ BAKANI ŞAHİN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Başbakan Yardımcısı Atalay, İçişleri Bakanı Şahin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de İl Müftüsü Ahmet Bulut'un kıldırdığı cenaze namazında saf tuttu. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in cenaze namazı öncesinde duygulandığı görüldü.

ANNESİ TABUTUNUN ÜZERİNE GELİNLİK KOYDU

Üzerinde gelinlik bulunan kızının tabutuna sarılarak ağlayan anne Tülay Büyükkonuk, boynundaki Türk bayrağını da tabutun üzerine bırakıp öptü. Bakan Fatma Şahin'in de teselli etmeye çalıştığı anne Tülay Büyükkonuk'la gözyaşı döktüğü görüldü.

Haberin Devamı

Törene katılan bir grup da tekbir getirerek terör örgütü aleyhine bir süre slogan attı. Daha sonra cenaze aracına konulan Sena'nın cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Sena'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Erdal Ata, Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!