İstanbul-Ankara 9 saat!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul-Ankara 9 saat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 16:51

Haberin Devamı

 
RAMAZAN bayramını memleketlerinde geçirmek için araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar, TEM otoyolunun Düzce ve Bolu Dağı geçişinde aşırı yoğunluk yaşanmasına neden oluyor.
Dün akşam saatlerinden itibaren tatil için yollara düşen vatandaşlar, geceden bu yana TEM otoyolunun Ankara istikametinde yoğunluğa neden olurken, zaman zaman da meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşım durma noktasına geliyor.
TEM otoyolunun Düzce kesimindeki 1. 2. ve 3. viyadük ile Bolu Dağı tüneline kadar olan bölümde aşırı yoğunluk görülürken, Ankara-İstanbul yönü ile D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde yoğunluk azalıyor.
Emniyet ve karayolları ekipleri, yollarda arıza yapan araçların hemen kaldırılması için belirli bölgelerde aralıksız bir şekilde kontrollerini sürdürürken, sürücüleri de hatalı sollama, aşırı hız ve yakın takip yapmamaları konusunda uyarıyor.

Haberin Devamı

Kaza da kaosu artırdı

Düzce-TEM otoyolunda 13 aracın karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazası da kaosu artırdı. Kazada biri çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. TEM otoyolunun Düzce kesimindeki yoğunluğun bu gece geç saatlere kadar süreceği tahmin ediliyor.

İstanbul-Ankara 9 saat

ANKARA-İSTANBUL 9 SAAT (webTV)

BU DA BEDAVA GEÇİŞ KUYRUĞU (webTV)

KÖPRÜNÜN ANKARA ÇIKIŞINDAKİ KAZA DA KAOS YARATTI (webTV)

SIKIŞIKLIK FOTO-GALERİ'DE TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!