Ege bayramda Bengü'yle coşacak

Güncelleme Tarihi:

Ege bayramda Bengüyle coşacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 00:00

Ege Bölgesi'nin gözde turizm merkezleri Bodrum, Kuşadası, Marmaris ve Didim bayrama hazır. Bodrum Rixos Premium'da bayramın 1'inci günü ünlü şarkıcı Bengü sahneye çıkacak.


Ege Bölgesi'nin gözde turizm merkezlerinden Bodrum, Kuşadası, Marmaris ve Didim, Ramazan Bayramı'nda yerli ve yabancı konuklarını ağırlamaya hazır.
Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistler bayram süresince düzenlenecek özel gecelerde eğlenecek. Rixos Premium'da bayramın 1'inci günü ünlü şarkıcı Bengü sahneye çıkacak. 2'nci günü Selami Şahin şarkılarını yazlık gazinoları özleyenler için seslendirecek. Bayramın 3'üncü günü herhangi bir programın yapılmayacağı Rixos Premium'da 22 Ağustos Çarşamba günü Ozan Çolakoğlu ve Murat Dalkılıç, 23 Ağustos Perşembe günü Zeynep Casalini sahne alacak. Göltürkbükü’ndeki Ottoflamm Otel’i tercih edenler, bayramın 1'inci günü geleneksel Etiyopya folklorik müziğini, klasik caz ve Latin müziği ile birleştiren ünlü sanatçı Mulatu Astatke'yi dinleyecek. 2'nci günü son yıllarda festivallerin ve kulüplerin vazgeçilmez ismi haline gelen DJ Nicolas Jaar kabinde olacak. Bayramın 1'inci ve 2'nci gününde Mandalin Bar’da kontrtenor Nuri Harun Ateş sahne alacak. Bayramın 2'nci gününde de Yeni Türkü konser verecek. Catamaran Disko’da bayramın 1'inci günü ünlü Dj Vanilla Sky performans sergileyecek. Bayramın 2'nci günü Rober Hatemo sahnede olacak. Hadigari Bar’da bayramın 1'inci günü ünlü sanatçı Burak Kut sahne alacak, Dj Volga Tamöz müzik yapacak. Hadigari Bar'da bayramın 2'nci günü Dj Ozan Doğulu, 3'üncü günü Suat Ateşdağlı dinleyenleri coşturacak.
Aydın'ın turistik İlçesi Didim'in vazgeçilmez eğlence mekanlarından Temmuz Bar'da Grup Eflatun, 90'lar partileriyle ünlenen Rehap Bar'da Dilek Kurtul sahne alacak. Artı's Bar'ın müdavimleri özel yat turunda bayramın 2'nci günü Onur Celhan, 3'üncü günü DJ Semih Yavaş'la coşacak. Saat 23.00'te Altınkum'dan hareket edecek yatlar sabaha karşı Didim'e dönecek. D Marin Didim Marina'da bayramın 1'inci günü Latin Cuba Group sahne alacak Dj performansını sergileyecek. Akbük'te eşsiz manzarasıyla hizmet veren ADÜ Didim Sosyal Tesisleri'nde bayram süresince Aşikar Müzik Grubu sahne alacak, yöresel folklor gösterileri düzenlenecek. Bayramın 3'üncü günü Didim Şehir Stadı'nda Didim Özgürlük Platformu'nun düzenlediği Ferhat Tunç, İlkay Akaya, Suavi ve Serhat Kural ve Grubu' konserleri düzenlenecek. Mavi Bar'da bayramın 1'inci günü Fondip, 2'nci günü Hakan Gırıt Band, 3'üncü günü Neopol ve Birsen Tezer tatilcilerle buluşacak. Cafe Del Mar'da yaz boyunca sahne alan Aldo, bayramda da şarkılarını seslendirecek.
Muğla'nın Marmaris İlçesi’nin eğlence merkezi konumundaki Barlar Sokağı'ndaki mekanlar, bayramda, tatilcileri DJ ve yerel sanatçılarla eğlendirmeye hazırlandı. Barlar Sokağı girişinde bulunan Budha Bar'da bayramın 1'inci günü yıldızı yeni parlayan gruplardan Kolpa sahne alacak. Diğer mekanlarda da DJ'ler performanslarını sergileyecek.
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde sevilen şarkıcı Aslı Güngör bayramın 1'inci günü Marine Club’ta sevenleriyle buluşacak. Aslı Güngör’e sahnede Kral Pop için yaptığı mixleriyla tanınan, DJ Faruk Terzi ve Dj Kubilay Caner eşlik edecek. Aslı Güngör gece yarısından sonra sahneye çıkacak. Tümü dolu olan oteller üç günlük turlar düzenleyeceği için sanatçılar sahne almayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!