Köprülerde 5 kaza

Güncelleme Tarihi:

Köprülerde 5 kaza
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 15, 2012 13:38

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde sabah saatlerinden bu yana 5 kaza meydana geldi. Avrupa – Anadolu’da trafik durma noktasına gelirken, kazaları izleyen sürücüler nedeniyle ters yönde de trafik yoğunluğu oluştu.

Haberin Devamı

KÖPRÜLERDE KAZA ÜSTÜNE KAZA

Boğaziçi Köprüsü Avrupa – Anadolu geçişinde sabah erken saatlerde servis otobüsü takla attı. Daha sonra 11:00 sularında köprü üzerinde iki otomobil çarpıştı. Yarım saat önce de köprü üzerinde iki kaza daha meydana geldi. Şu an itibariyle biri hariç, tüm kazalar kaldırıldı.

GÄ°ÅžELERDE KORKUTAN KAZA / WEB TV

SÜRÜCÜLER İZLEDİ, TERS YÖNDE TRAFİK DURDU

Kazalar nedeniyle Avrupa-Anadolu geçişinde trafik yoğunluğu yaşandı. Buna ek olarak, meydana gelen kazaları izleyen sürücüler yüzünden Anadolu-Avrupa geçişinde de trafiğin tıkanmasına neden oldu.

Avrupa – Anadolu geçişinde, Boğaziçi Köprüsü’nün yoğunluğu Çağlayan’dan, Anadolu-Avrupa geçişinde ise Uzunçayır’dan başlıyor.

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NDE İKİNCİ KAZA / WEB TV

FSM’DE ZİNCİRLEME KAZA

Haberin Devamı

Boğaziçi Köprüsü’nde kaza üzerine kaza meydana gelirken, kazalar nedeniyle sürücüler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne yöneldi. Ancak orada da kaza oldu. Avrupa – Anadolu geçişinde dört aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Trafik ekiplerinin anında müdahale ettiği kaza kaldırıldı. 
Â


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!