O KIZI TANIYORUM

Güncelleme Tarihi:

O KIZI TANIYORUM
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2012 00:00

Bodrum tatili sırasında teknede genç bir kadını kucağında taşırken görüntülenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çıkan haberlere, “O kız, arkadaşımın yeğeni” diyerek sitem etti.

Haberin Devamı

TEKNEDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER (FOTO-GALERİ)         

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Yalıkavak açıklarındaki tekne keyfi kabusa dönüştü. Teknede genç bir kadını kucağında taşırken görüntülenen Orman, bu fotoğrafların basına yansıması üzerine Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e konuştu. O karelerin farklı anlamlar yüklenerek yayınlanmasına anlam veremediğini belirten başkan, “Ayıptır, yazıktır, günahtır. O yatta 5 erkek daha var ve o kız, arkadaşımın yeğeni. Ben evli ve iki çocuklu biriyim. İnsanları karalamak bu kadar kolay mı” dedi.

TEKNE ANNEMİN EVİNİN ÖNÜNDE
Fikret Orman’ın eşi Sedef Orman ise, eşine destek verdi: “Fotoğraftaki kişi ailece görüştüğümüz biri, çok yakın bir arkadaşımızın yeğeni... Kendisini tanıyorum. Fikret’in şaka olsun diye denize atmak için kucakladığı anda fotoğraf çekilmiş. Bazen fotoğraflar olduğundan farklı görünebiliyor. Burada da olan o... Zaten tekne annemin evinin önünde demirliydi. Benim açımdan bir problem yok.”

Haberin Devamı

                             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!