Dinçer'den Romain Sato müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Dinçerden Romain Sato müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 12:04

Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, FB TV’de merak edilenleri yanıtladı.

Haberin Devamı

Ömer Koçsan’ın sunduğu Mehmet Baturalp’in yorumladığı programa katılan Dinçer, önemli konulara değindi.

* Fenerbahçe Ülker’in yapısına en uygun olan koçu aradık ve bu yapıya en uygun olduğunu düşündüğümüz Simone Pianigiaini’yi seçtik.

* Bo McCalebb için daha çok şartları zorlayıp pazarlık yaparak Fenerbahçe’ye kazanımlar sağladık. İlk istedikleri ile anlaştığımız rakam arasında uçurum var. Bo’nun Sato’nun Fenerbahçe tercihinde Pianigiani’nin etkisi var. CSKA’nın Sato için yaptığı teklif yapmıştı. McCalebb için bonservis konusu var. Siena 1.5 milyon Euro istedi. Simone olduğu için daha iyi şartlarda bıraktılar.

4 NUMARA İÇİN YABANCI ALACAĞIZ

* 4 numara için bir yabancı oyuncu alacağız. Mirsad jübilesini yapıyor. Hem geçirdiği sakatlık hem konsantrasyon nedeniyle jübile kararı verdi. 16 Eylül’de burada CSKA ile bir veda düzenleyecğiz. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Ona belli görevler vereceğiz. 1-2-3’te büyük derinlik var. Barış bence Kerem Tunçeri’den sonra en iyi Türk oyun kurucu. Metecan’ı 3 numaraya adapte edeceğiz. Bu kadroyla çalışmalara başlayalım. Ciddi maçlar yaptıktan sonra Ankara turnuvası sonrası nerede eksiğimiz var 20 Eylül’den sonra o pozisyona bir oyuncu alacağız.

Haberin Devamı

GİST'İ İSTEMİYORUZ

* Gist’ten memnun değliz. O kalmak istiyor. Geçen sene şanssız bir sene geçirdiğini söylüyor, 6. adam olarak oynatabiliriz ama bu uzun bir maraton, düşüneceğiz. Batiste belki dinlenebilir, 35 yaşında ve o dinlenirken 6. kimse onu oynatır. Böyle fikirleri var koçun. Naklen yayın için pazar akşamı oynatmak istiyor yayıncı kuruluş. Geniş kadro içinde 6 yabancı dönmesi lazım. NBA’den kesilenler oluyor. Ekonomik şartlarda 6. bir ismi renklerimize bağlayabiliriz.

* Ertuğrul Erdoğan olmazsa olmazımızdır. Slovenya’daki şampiyona sonrası Pianigiani ile görüştüler. Simone Ertuğrul’u çok beğendi. Erdem Can ile de anlaştık. Edit-video görevini üstlenecek. Kondisyoner İlker de A takıma çıktı. İtalya Milli Takımı kondisyoneri de zaman zaman gelip destek olacak.

VİDMAR'I BEŞİKTAŞ'A BEDELSİZ VERDİK

* Biz 4 numara özellikli şutu olan bir isim istiyoruz. Vidmar bu yapı içinde bu kapasitesiyle bizde fazla süre alamayacaktır. Türk olması durumu var. Ancak ret yanıtı aldığı konuşuluyor. Oynaması lazım ve görmemiz lazım. Beşiktaş’a bedelsiz verdik. Erman Kunter belli oyuncuları yukarı çıkarıyor. Onu bir sezon sonra geri isteyebiliriz. Normalde bonservisi 700 bin Euro. Slovenya’ya gitse biz de para kazanamayacaktık. Yani kazan kazan durumu var ortada. Gelecek sezon onun durumunu görüp geri alabiliriz.

Haberin Devamı

* Pilot takım için görüşmelerimiz sürüyor. 1 hafta 10 gün sonra bölgesel ligde genç ve yıldız erkek oyuncularımızın oynayacağı bir takım oluşturabiliriz. Kızlar için henüz düşünmüyorum.

ERBİL'İ KİRALAYACAĞIZ

* Berkay Candan Olin Edirne ile kiralık olarak anlaşıyor. Erbil’i de kiralayacağız.

* Can Maksim’i takımda tutacağız. İstediğimiz gelişmeyi gösterdi. Daha iyi olabilirdi. 1 oynama şansı olursa daha fazla artısı olur.

BARIŞ ERMİŞ'E ÇOK GÜVENİYORUM

* Barış Ermiş benim transferim. Simone onu çok iyi tanımıyor ama ben ona çok güveniyorum.

* Transferi açık olan bir yerli oyuncu yok. Altyapıdan çıkanlara bakmamız lazım. Alalım katkı yapsın diyeceğimiz oyuncu az.

Haberin Devamı

* Bizi daha iyi bir yere getirecek katkı verecek transferi açık bir yerli oyuncu şu anda yok. Belki gelecek yıl kontratı biten oyuncular üzerinde durabiliriz. Ancak genç takıma eğilmek istiyoruz.

* Sitemizi daha iyi hale getirmeliyiz. Mesela sitede McCalebb’in haberini yanına videosunu da koymalıyız. Revizyon zaten var. Sosyal medyaya çok değer veren genç arkadaşlarımız var. Onları soğutmadan sıcak haberi kendi sitemizden vermeliyiz.

* Simone İtalya’da takıma katılacak. Siena ile Simone ve Bo’nun veda maçı olacak.

* CSKA, Mirsad’ı çok seviyor. Jübileye CSKA Moskova’nın başkanı da gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!