Türkler nerede?

Güncelleme Tarihi:

Türkler nerede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 01:08

Türklere ayrılan biletlerin bir bölümünün dağıtılmadığı ileri sürüldü. Bir şöför kullanılmamış biletleri otomobilde buldu.

Haberin Devamı

OLİMPİYATLARDA Türk seyirci sayısı beklenenden azdı. Peki ama 500 bin Türk’ün yaşadığı Londra’da neden Türk seyirci sayısı her müsakabakada ortalama 20 veya 30’ün üstüne çıkmadı?

İsmini saklı tutmaya söz verdiğimiz kaynak, “Tribünler boş kalırken Türkler için ayrılan biletlerin neden dağıtılmadığı olayın kilit sorusudur. Sadece benim araçta bırakılmış 25-30 bilet, dağıtılmadığı için boşa gitti” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Türk kafilesine tahsis edilen araçlardan birinde görevli bir şoför de, torpido gözünde hiç kullanılmadan duran 25-30 bileti farketti. Her biri altın değerinde bu biletler arabada unutulmuştu.

Suat Kılıç çok sinirlendi

Kaynağımız, durumu öğrenen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın çok sinirlendiğini ve Türkiye’ye gidince bunun hesabını soracağını çevresindekilere söylediğini aktardı.

Haberin Devamı

Gerçekten de özellikle basketbol ve voleybol maçlarında, Çinli seyirciler bile 100’ün üstünde bilet bulup takımlarına büyük destek verirken, ateşli Türk seyircisinden eser yoktu. Salonlarda 3-4 Türk bayrağı ya görüldü, ya görülmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!