Foça şehidinin büyük dramı

Güncelleme Tarihi:

Foça şehidinin büyük dramı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 12:16

Teneke bir ev, çaresiz eş, iki çocuk, sakat kardeş, anne ve babayla çöp atıklarını satarak karın tokluğuna bir hayat... İşte 20 yaşındaki Foça şehidi Özkan Ateşli'nin ardında bıraktığı dram...

Haberin Devamı

Foça şehidi er Özkan Ateşli'nin bayrağa sarılı tabutu 'helallik için' İstanbul Esenyurt'taki baba ocağına getirildiğinde karşılaşılan yoksulluk yürek burktu.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, şehit er Özkan Ateşli, 6 kişilik ailesiyle gökdelenlerin dibindeki teneke bir evde yaşıyordu.

Özkan askere gidince, yaşlı babası onun gibi çöp satarak ailenin geçimini üstlenmişti. Oğullarına güç bela biriktirdikleri 50 lirayı harçlık olarak göndermişler, o ise 'Bayram iznine gelirken 2 küçük yavruma elbise alırım' diyerek harcamamıştı.

ŞEHİT VE AİLESİ, GÖKDELENLER ARASINDA TENEKE BİR EVDE YAŞIYORLARDI / Foto Galeri

BAYRAM İZNİNE GELEMEDİ

Özkan bayram iznine gelecekti, kısmet olmadı. Hain teröristlerin bombasıyla şehit düştü. Eve tabutu geldi. Haramidere Cemevi ve Ataköy Camii'nde gözyaşı sel oldu aktı. Özkan Ateşli'nin yoksulluk içindeki hayatı 20'sinde bitti. Geride iki yetim ve 16 yaşında gözü yaşlı bir eş, sakat bir kardeş ve hıçkırıklara boğulan gözleri dalıp dalıp giden bir anne bıraktı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!