Hakim amca anneme sarılabilir miyim

Güncelleme Tarihi:

Hakim amca anneme sarılabilir miyim
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2004 01:59

Boşandığı eşi Mehmet Cengiz'i (39) öldürdüğü iddia edilen Serpil Dönetaş'ın (35) duruşmasında duygulu anlar yaşandı. Bursa’daki olay 2 ay önce meydana geldi.

Cinayetten tutuklanan ve 30 yıla kadar hapsi istenen Serpil Dönetaş dünkü duruşmada, ‘‘18 yıllık evliliğimiz alkol ve dayak yüzünden bitti. Boşandık ama aynı evi paylaşıyorduk. Akşam yine sarhoş geldi. Soba yanmıyordu. Bana, ‘Evi de sobayı da yakmasını bilirim' diyerek odun getirdi. Evi yakmasından korktum. Masa üzerine bıraktığı bıçakla korkutmak istedim. Dengesini kaybedip bıçağın üzerine düşüp öldü’’ dedi.

Oğlu da, kızı da kaza dedi

Duruşmada, Dönetaş’ın oğlu ile kızı da olayın kaza olduğunu söylediler. Gözyaşlarını tutamayan Seçil Cengiz (18), Mahkeme Başkanı Erdoğan Demirağ'dan, ‘‘Hakim amca annemi çok özledim. Ona sarılmak, öpmek, koklamak istiyorum. Ne olur buna izin verin’’ dedi. Demirağ, ağlayan Seçil Cengiz'e, ‘‘Kızım burası mahkeme salonu. Yargılamada bu olmaz’’ diyerek, isteğini kabul edemeyeceğini söyledi. Karşılıklı gözyaşlarının döküldüğü duruşma ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!