Bekir Bozdağ İzmirlileri kutladı

Güncelleme Tarihi:

Bekir Bozdağ İzmirlileri kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2012 17:55

Kosova’nın başkenti Priştine’yi ziyareti eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TİKA tarafından restore edilen tarihi eserlerle ilgili toplantı çıkışında Türkiye gündemindeki konulara ilişkin açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İzmir’deki terör saldırısına değinen Bekir Bozdağ, “Terörü lanetliyorum. Türkiye terör belasıyla yıllardır mücadele etmektedir. Ve bu mücadelesi terör bitene kadar devam edecektir. Terör mutlaka bir gün ortadan kaldırılacaktır. Güvenlik güçleri, milletimiz ve hükümetimizin kararlı tutumu karşısında terörün uzun süre devam etmesi söz konusu değildir. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti PKK terörü gibi ülkemizin huzuruna kast eden terör örgütleri ve daha nice başka unsurlarla da geçmişte mücadele etmiş ve her biri tarihe havale edilmiştir. Bugün yoktur. Adlarını sanlarını bilen de yoktur. PKK terörü de mutlaka bitirilecektir. Bu noktada güvenlik güçlerinin mücadelesi devam ederken öte yandan da terörün istismar ettiği zemini ortadan kaldırmak için adımlar atılmaktadır. Bu vesileyle terörle mücadele eden bütün şehitlerimizi şükran ve duayla yad ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

İZMİRLİ VATANDAŞLARIN GÖSTERDİĞİ DUYARLILIK HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜSTÜNDE İNSANİ BİR DAVRANIŞTIR

Bozdağ, İzmir’de yaralı askerlere kan bağışında bulunan vatandaşları kutlayarak, “İzmirli vatandaşlarımızın gösterdiği davranış her türlü takdirin üzerinde insani bir  davranıştır. Beraberlik içinde oluşlarının, hepsinin tek yürek gibi çalışmasının göstergesidir. Umarım bu gösterilen duyarlılık siyasi partilerimize de yansır. Türkiye’de siyasi partilerimiz maalesef toplumsal duyarlılık göstermiyor”  diye konuştu.

BEKİR BOZDAĞ, DÜŞÜRÜLEN TÜRK JETİYLE İLE İGİLİ KONUŞTU: ”PLANLI İFTİRALARDIR”

Bekir Bozdağ, düşürülen Türk jetiyle ilgili basında çıkan haberlere de tepki göstererek, yeni iftiralar diye nitelendirdi. “Her gün bir takım çevreler tarafından iftiralar, çarpıtmalar yapılıyor. Onun için bunlara itibar etmemek lazım. Burada itibar edilecek şey TC hükümeti yetkililerinin yaptığı açıklamalardır. Esas olan doğru olan o dur. Onun dışındaki planlı iftiralardır. Ben bunlara itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Olimpiyat oyunlarındaki sporcularımıza da değindi. Bozdağ, ”Acılar nasıl insanları üzerse başarılarda öylece sevindirir. Olimpiyatlarda biz isteriz ki, her sporcumuz orada şampiyon olusun, bayrağı göklere çeksin, İstiklal Marşı söylensin.

Haberin Devamı

Ve her kes onları ayakta alkışlasın. Ben bunu bütün sporcularımızın ve Türk Milletinin arzu ettiğini biliyorum. Ama maalesef Londra Olimpiyatlarında şu ana kadar bildiğim kadarıyla bir bronz bir altın madalya aldık.  Müsabakalar daha bitmedi. Kalan kısımda yeni madalyalar olur inşallah. Ama biz önümüzdeki süreçte burada da her alanda elde ettiğimiz başarıyı olimpiyatlarda da yakalamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir sonraki Olimpiyatlarda daha fazla madalya almak için uğraşacağız. İnşallah Kalan sporcularımız yeni madalyalarla bizi sevindirir “ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!