Fenerbahçe, Spartak Moskova ile eÅŸleÅŸti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Spartak Moskova ile eşleşti
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 11, 2012 11:59

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'nin de formasını giydiği Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile eşleşti...

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımını saf dışı bırakarak play-off turuna yükselen sarı-lacivertli takımın rakibi, eski futbolcusu Emenike'nin de formasını giydiği Rusya'nın Spartak Moskova takımı oldu. İlk maç 21 Ağustos Salı günü TSİ 19:00'da Rusya'da oynanacak. İkinci maç ise 29 Ağustos'ta Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçında deplasmana gidecek, ikinci maç ise Kadıköy'de oynanacak. ,

 

EMENİKE BU GOLLE TARİHE GEÇMİŞTİ / WEB TV

EMENÄ°KE'DEN 3 GOL BÄ°RDEN / WEB TV

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE ÅžAMPÄ°YONLAR LÄ°GÄ° PLAY-OFF EÅžLEÅžMELERÄ°

Basel - Cluj
Helsinborg - Celtic
Bate Borisov - Hapoel Kiryat
Limassol - Anderlecht
Dinamo Zagreb - Maribor
SPARTAK MOSKOVA (RUSYA) - FENERBAHÇE
Braga - Udinese
Malaga CF - Panathinaikos
Borussia Mönchengladbach - Dinamo Kiev
Lille OSC - FC Kopenhag

 

EMENÄ°KE: TABÄ°Ä° KÄ° TÃœRKÄ°YE'YE GELÄ°RÄ°M
Fenerbahçe’de maç oynamadan Spartak Moskova’nın yolunu tutan Emmanuel Emenike, Türkiye’ye gönül rahatlığıyla geleceğini söyledi. Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir, "Emenike, Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe taraftarını çok seviyor. Son görüşmemizde bana bunu söyledi. Sezer Öztürk'le, Yobo'yla halen görüşüyor. Profesyonelce gelir, formasını terlettiği forması için gerekli hassasiyeti gösterir" diye konuştu.
"1 SAAT Ä°FADESÄ° ALINIR"
Emenike'nin adli açıdan yargılamasının devam ediyor olmasının gelip, Türkiye'de ifade vermemesinden kaynaklandığını belirten avukat Epözdemir, "Emenike'nin ifadesini burada vermemesinden dolayı yargılama devam ediyor. Türkiye'ye gelirse bizim açımızdan da iyi olur. Onu yarım saat, 1 saat adliyeye götürür, ifadesini alırız. Böylece Rusya'daki ifadesinin dönüşünü beklemek zorunda kalmayız" diye konuştu.
"EMENÄ°KE'NÄ°N GELMESÄ°NDE SAKINCA YOK"
Emenike’nin avukatı Rezan Epözdemir, müvekkili hakkında herhangi bir yakalama ya da gözaltı kararı bulunmadığını belirterek, "Türkiye’ye gelmesinde herhangi bir sakınca yok. Yargılama esnasında ifadesi alınamadı. Mahkeme ifadesinin alınması için Rusya adli makamlarına yazı yazdı. Ancak, ifadesinin Rusya’dan Türkiye’ye gönderilmesi zaman alacağından mahkeme diğer sanıklar yönünden davayı karara bağladı. Emenike yönünden de ifadesi alınamadığı için dosyasını ayırdı. İfadesi alındıktan sonra mahkeme Emenike hakkındaki kararını da açıklayacak. Zaten yapılan yargılama Emenike’nin menajeri de beraat etti" dedi. . 

Â

KOCAMAN: KAĞIT ÜZERİNDE EN GÜÇLÜ RAKİP

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Spartak Moskova ile eşleşmesini değerlendirirken, "Rakibimizden çekinmiyoruz. Ancak diğer eşleşmelere baktığınız zaman, daha zor kura çektiğimizi ve güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı söylebilirim" dedi. Kocaman'ın açıklaması şöyle: "Diğer rakipler göz önüne alındığı taktirde daha zor bir kura çektiğimizi söyleyebilirim. Suni çimin bizi endişelendireceği bir durum yok. Bunlar karşılaşacağımız gerçekler. Bu gerçeklerle nasıl baş edeceğimizi biliyoruz. En önemlisi 12-13 günlük bir süre var. Bu bizim için yeni oyuncuların daha fazla ısınması ve takımın performansının üstüne koyması anlamına geliyor. Spartak Moskova'nın bizden önce lige başlaması onlar için avantaj. Ancak 12 günde biz bu farkı kapatabiliriz. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!