"Mücadeleci koşan bir takım istiyorum"

Güncelleme Tarihi:

Mücadeleci koşan bir takım istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2012 11:54

Göztepe teknik direktörü Hüseyin Kalpar, mücadele eden ve kazanmayı birinci derecede hedef seçen bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'daki 12 günlük kampın sona erdiğini belirterek, İzmir'e döneceklerini bildirdi. ampın verimli geçtiğini, istedikleri çalışmaları yapabildiklerini anlatan Kalpar, futbolcularına azimle çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ftbolcuların istekli çalışmalarının kendisini memnun ettiğini ifade eden Kalpar, “Birkaç transfer daha yapacağız, gerçekleştiği zaman takımımız daha iyi olacak.
Mücadele eden, koşan, arzu ve isteklerini her zaman sahaya yansıtan ve kazanmayı birinci derecede hedef seçen bir Göztepe olsun istiyoruz” şeklinde konuştu. Kalpar, tek hedefleri bulunduğunu, bir üst lige çıkabilmek için çok çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

GÖZTEPE'DEN YENİ MALATYA'YA GİTİ

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Göztepe'den Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün basın sözcüsü Şahin Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 yaşındaki ön libero Hacıbektaşoğlu ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Hacıbektaşoğlu'nun, 21 kez genç milli takımlarda forma giydiğini kaydeden Özer, Beşiktaş altyapısından yetişen oyuncunun, geçmişte Adanaspor, Samsunspor, Elazığspor'da da top koşturduğunu anımsattı.

Son olarak Göztepe'de forma giyen Hacıbektaşoğlu ile 2 yıllığına anlaştıklarını bildiren Özer, “Bu transferle, ekstra bir durum olmadığı sürece transferimizi tamamlamış bulunuyoruz” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!