Sakaryaspor'dan Düzce'de kötü prova

Güncelleme Tarihi:

Sakaryaspordan Düzcede kötü prova
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 21:17

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor, hazırlık maçında aynı gruptaki Kahramanmaraş Belediyespor'a 2-0 yenildi.

Haberin Devamı

Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıkları sürdüren Sakarya temsilcisi, sahaya Hüseyin, Aykut, Seçkin, Mustafa, Anıl, Enes, Çağrı, Furkan, Hacı, Levent ve Berat Ali'den oluşan kadrosuyla çıktı.

Kahramanmaraş ekibi ise Hayrettin, Oğuz, Halil, Akif, Tarık, Tolga, Fatih, Aydın, Bünyamin, Gökhan ve Tahir ile maça çıktı.

Maçın ilk dakikalarında atak bir oyun sergileyen Kahramanmaraş Belediyespor, 9. dakikada Gökhan'ın golüyle öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, Kahramanmaraş temsilcisi, 46. dakikada Oğuz'un attığı golle maçı 2-0 galip tamamladı.

Maçın ardından

Maçın ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, her hazırlık maçında daha iyi bir görünüm vermeye çalıştıklarını söyledi.

Bölükbaşı, kendi gruplarında yer alan bir takımla karşılaştıklarına işaret ederek, “Her maçta daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Bizim için asıl önemli olan da bu. Bunun yanı sıra iyi olduğumuz yönleri geliştirmek istiyoruz” dedi.

Hazırlık maçlarında skordan çok, sahaya yansıtılan oyuna önem verdiklerini vurgulayan Bölükbaşı, daha iyi bir takım olabilmek için çabaladıklarını dile getirdi.
Bölükbaşı, bu maçta daha çok genç oyunculara şans tanıdıklarına dikkati çekerek, “Altyapıdan gelen oyuncuların oluşturduğu bir kadromuz var. Bu genç oyuncularımızın tecrübe kazanması için bu maçlar çok nemli. Burada edindikleri tecrübeyle daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!