Aysal'dan 'çilek' açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Aysaldan çilek açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 22:52

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bu sezon transferde gerekeni yaptıklarını belirtirken, 'çilek' konusunda konuştu.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Türk Telekom Arena'nın yan tarafında bulunan çadırda verdiği iftar yemeğine katılan Ünal Aysal, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon teknik direktör Fatih Terim ile taraftarların transfer konusundaki taleplerinin örtüştüğünü dile getirdi.

Transferde gerekeni yaptıklarını kaydeden Ünal Aysal, “Transferin büyük kısmını bitirmiş olduk. Pastamız hazır durumda. Bundan sonra olursa bir çilek olur. Pastamız tamam” dedi.

'Çilek, pastanın görüntüsüne bir şey katar. Lezzetine bir şey katmaz' şeklinde ilginç ifadeler kullanan başkan Aysal, TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili olarak ise "İyi olan kazansın. Alışılmış bir terim, ama ben buna inanıyorum. Sporu seviyorum, sporcuyu seviyorum. İnşallah bu maçta eskiden alıştığımız gibi dostluk, beraberlik ve spor sevgisi yeniden sahalarımızda yaşanır. Bütün beklentimiz bu" diye konuştu.

Ünal Aysal, TFF Süper Kupa maçına gidip gitmeyeceği yönündeki soruyu ise "Erzurum'a gitmiyorum. İkinci başkan ve CEO'muz gidiyor. Prensip olarak deplasman maçlarına gitmiyorum" şeklinde yanıtladı.

Bu arada, daha önce GSYİAD'ın iftar yemeğine katılmayan ve dernek başkanı İsmail Sarıkaya'nın tepkisiyle karşılaşan Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, bugünkü iftar yemeğinde yer alarak aradaki buzları eritti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!