Başkan tatilde

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ‘Barbie’ isimli yatında sevgilisi ve yeni doğan bebeğiyle görüntülendi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Yunan sevgilisi Fani ile aşkını ilk kez bu köşede okumuştunuz. Haberde, sevgililerin birlikte çekilmiş ilk fotoğraflarına da yer vermiştim.
Ala Şirin (41) ve Ceyla Aysal (39) isimli iki kızı bulunan, üç de torun sahibi olan Ünal Aysal, birkaç ay önce yeniden baba oldu. 71 yaşındaki Ünal Bey, geçtiğimiz gün sevgilisi Fani ve yeni doğan bebeği ile Yunanistan’ın Skiathos Adası’nda görüntülendi.
Transfer çalışmaları ve yoğun iş temposu arasında fırsat buldukça soluğu sevgilisi ve minik bebeğinin yanında alan Aysal, Halkidiki açıklarına demirlediği Barbie isimli yatında objektife yansıdı.

Hayvan sevgisi

Sevgilisi Bora Kozanoğlu’yla Alaçatı’da tatil yapan Eda Taşpınar, hayvan desenli mayolarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Rihanna’nın da bir benzerini giydiği kaplanlı mayosuyla görüntülenen Taşpınar, daha sonra ayı desenli bir mayoyla objektife takıldı.
Tatil fotoğraflarını 300 TL karşılığında özel fotoğrafçısına çektirip basına servis ettiği konuşulan Taşpınar, son olarak geyik desenli bir elbiseyle poz verdi ve o kareleri Instagram’da paylaştı.

Haberin Devamı

Bodrum’da Latin rüzgârı

Bodrum’daki Billionaire Beach, ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor! Mekân, önceki gün ritim ve perküsyon ustası Ayhan Sicimoğlu’nu konuk etti. Sicimoğlu’nun Latin All Stars ile performans sergilediği “Live Latin Sunset Party” adlı etkinliğe Ayfer-Cengiz Karavan, Fulya-Doğan Gündoğdu, Ercan İşal, Cefi Kamhi ve Saffet Çiftçi de katıldı. Sicimoğlu, ağustos boyunca her pazar Billionaire Beach’te tatilcilerle bir araya gelecek.

Salıyı sallayacak

Dördüncü single’ı için çalışmalara başlayan ve şarkıcılığının yanı sıra DJ performansıyla da adından söz ettiren Serhan Sokulgan, bu gece Kuruçeşme’deki Sess’te DJ kabinine girecek. Sokulgan, her salı Sess’te performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları