Yerel kanallar halk sorunlarına odaklanıyor

Haberin Devamı

ENT TV, Bodrum ve Milas bölgesinde yaklaşık 13 yıldır yayın yapan tek yerel televizyon. Kent Medya Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Poyraz’ın asıl mesleği ise doktorluk. Yayıncılığa girişi 1994 yılında Sakarya - Kocaeli bölgesinde, yine yerel bir kanalın yöneticiliği ile başlıyor. 2000 yılından beri de Bodrum’da gazete, dergi, televizyon, web internet yayıncılığı yapıyorlar. 2009’dan itibaren televizyon ve internet mecrasına daha fazla ağırlık verdiklerini söyleyen Oğuz Poyraz, “Bodrum halkıyla siyasi, sosyal gelişmeleri, ekonomik sorunları yıllardır paylaşıyoruz ve halkın tüm kesimini kapsayan tarafsız yayıncılık yapıyoruz. Türkiye’de yaşanan bölgesel yayıncılığın birtakım zorluklarını biz de yaşıyoruz. Ancak çok heyecanlı, bilhassa yazın çok yüksek bir tempo ve enerjiyle güne başlıyoruz. Bodrum İstanbul’un arka bahçesi durumunda, ekonomik olarak çok önemli bir potansiyele sahip, tarihiyle, geçmişiyle turizmin önemli merkezlerinden. Ancak sorunlar da var. Kanalizasyon, atık ve arıtma ile ilgili birçok çevre sorunu henüz çözülebilmiş değil. Halkımızı tüm bu sorunlardan ve bu konuda yerel yönetimlerin neler yaptığından haberdar ediyoruz” diyor.

Haberin Devamı

Yerel kanallar halk sorunlarına odaklanıyor


Ciddi kitlesi var
Kent TV’deki atışma ve haber programlarımızı takip eden ciddi bir kitle olduğunu belirten Poyraz, “Son 3-4 yıldır in terner tabanlı yayıncılık gündemde. Günde 22-23 bin tıklanma sayımız var. Sitenin üzerinden Bodrum’la ilgili tüm haberleri izleyebileceğiniz televizyon yayınımız var. Bodrum’da yayın yapmanın avantajlarını yaşıyoruz. Uğur Dündar, Ahmet Hakan, Cüneyt Özdemir, Nazlı Ilıcak ve Bodrum’da tatillerini geçiren diğer ünlüler de programlarımıza zaman zaman konuk oluyorlar” diye konuştu.
Bodrum’un gıdadan inşaata, turizmden emlak sektörüne kadar pazardaki tüm mecraların kendilerini ifade edebilecekleri güçlü ve ilkeli bir medyaya olan ihtiyacını karşıladıklarını kaydeden Poyraz, Açık Görüş, Süzgeç adlı iki tartışma programının yanısıra, gezi, belgesel, moda ve müzik programlarının yer aldığını, önümüzdeki yıllarda yeni yayın portalları ve tablet gazete ile internet tabanındaki yayınlarını artırmayı planladıklarını söyledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları