Rusya'nın en zengin iş adamı Marmaris'te

Güncelleme Tarihi:

Rusyanın en zengin iş adamı Marmariste
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 06, 2012 13:34

RUSYA’nın en zengin, dünyanın ise 9’uncu zengini Rus işadamı Oleg Deripaska, süper lüks iki yat ile geldiği Marmaris koylarında tatilin tadını çıkartıyor.

Haberin Devamı

Özel güvenlik görevlilerinin çok sıkı koruduÄŸu Deripaska, eÅŸi ve çocukları ile koylarda jet- skiyle tur atıp tatilin tadını çıkartırken, korumalar iki süper lüks yatın etrafında karadan ve denizden kuÅŸ uçurtmuyor.Â

Rusya’nın en zengin ve 21.2 milyar dolarlık mal varlığı ile dünyanın en zengin işadamları sıralamasında 9’uncu sırada bulunan ve Putin’e yakınlığı ile bilinen Rus işadamı 47 yaşındaki Oleg Deripaska, 2001 yılında evlendiği eşi Polina Yumasheva Deripaska ve 10-11 yaşlarındaki iki çocuğu ile birlikte Marmaris’e geldi.

Ä°ÅžTE O MUHTEÅžEM TATÄ°LÄ°N FOTOÄžRAFLARI

TENÄ°S KORTU VE MÄ°NÄ° DENÄ°ZALTISI VAR

Deripaska’nın kendisine ait olan ve çelik zırhtan yapılan 75 metre uzunluğundaki içerisinde mini denizaltı, su sporları, sinema, yüzme havuzu bulunan 140 milyon dolar değerindeki ’Queen K’ adlı yatına, üzerinde helikopter pisti, özel yüzme havuzu, tenis kortu olan 70 metre uzunluğunda ve KGB ve Rus kızıl ordusundan ayrılan ve kendisine koruyan 60 kişilik özel bir koruma ekibinin bulunduğu ’Sputnik’ adlı yat eşlik etti.

Yan yana demirleyen iki süper lüks yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Marmaris Limanı’ndan çıkan günübirlik tur yapan birçok tekne, Deripaska’nın yatlarının yanına geldi. Tur teknelerindeki turistler, yatların yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.

CENNET KOYDA JET-SKÄ° KEYFÄ°

Deripaska, Marmaris’in Turunç Beldesi Kumlubük Koyu’nun 2 mil açığına demirleyen yattan, dün saat 18.00 sıralarında yanına aldığı iki çocuğuyla birlikte jet-ski ile ayrıldı. Bir süre jet-ski ile turlayan Deripaska, son sürat kullandığı jet-ski’de ustalığını gösterdi. Deripaska’nın ultra lüks yatta üstsüz güneşlenen eşi Polina’da yanına çocuklarından birini alıp, jet-ski ile denize açıldı. Polina Deripaska, jet-ski yaparken korumalar çevrede kuş uçurtmadı.

Deripaska Ailesi’ne, jet-ski yaptıkları sırada, 4 zodyak bot ve özel donanımlı jet skilerde bulunan 12 özel güvenlik eşlik etti.

KORUMA ORDUSU Ä°LE DOLAÅžIYOR

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin durgunluk yıllarında bile dünyanın en büyük alüminyum üreticisi sayılan ülkedeki, fabrikalarda yöneticilik yapan bu sektörü ele geçirmek için verilen mafya savaşlarından zaferle çıkan ve şu anda ’Rusal’ adlı şirketiyle bir alüminyum tekelinin başında bulunan Deripaska’nın mal varlığını Kızıl ordu askerlerinden ve eski KGB ajanlarından oluşan ve sayılarının üç bini bulduğu tahmin edilen bir ordu koruyor. Deripaska, İngiltere’de Lord Mandelson ve Nat Roethscild ile birlikte anılıyor.

Marmaris’e 6 mil uzaklıktaki Kumlubük Koyu’nda Deripaska Ailesi’nin tatillerine Dalyan, Datça ve Gökova’da devam edecekleri, 10 Ağustos’ta Türkiye’den ayrılacağı öğrenildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!