İstanbul'da Fernandez görüşmesi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda Fernandez görüşmesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 10:50

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, İstanbul'da Arjantinli futbolcu Augusto Fernandez için menajerlerle görüştüğü öğrenildi.

Boluspor'dan Ferhat, Samsunspor'dan Murat ve Bugsaşspor'dan kaleci Bekir'i kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda KuPS Kuopio maçı için gittiği Finlandiya'da sürpriz bir şekilde gündemine giren IFK Mariehamn'ın 22 yaşındaki futbolcusu Petteri Forsell ile de anlaştı.

Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın takıma katılacak yeni isimler için de hummalı bir çalışma yürüttüğü belirtildi.

Finlandiya maçının ardından Ukrayna'ya geçen ve Dnipro yetkilileriyle Derek Boateng için görüşen Metin Korkmaz'ın rakamda uzlaşma aradığı ifade edilirken, Başkan Yazıcı'nın Batalla'nın referans verdiği Velez Sarsfield'ın yetenekli futbolcusu Augusto Fernandez için İstanbulda menajerlerle bir araya geldiği öğrenildi.

İki futbolcu arasından ağırlığın, takımda uyum sorunu yaşamayacağı düşünülen Arjantinli Fernandez'e verildiği ifade edildi.

BARIŞ: ÇOK ÇALIŞIYORUM

Bursaspor'un UEFA'ya verdiği 25 kişilik listede yer almayan genç orta saha oyuncusu Barış Örücü önemli açıklamalarda bulundu.

Kadroya neden alınmadığını bilmediğini ifade eden Barış, çok çalıştığını ve çalışmaya da devam edeceğini söyledi.

Bursaspor'da oynamaktan mutlu olduğunu ve kariyerini burada sürdürmeyi planladığını ifade eden genç yetenek, "UEFA kadrosuna neden alınmadığımı bilmiyorum. Çok çalıştım ve çalışıyorum. Sürekli forma giymek için kendimi geliştiriyorum. Futbolumla sahada cevap vermek istiyorum. Bursaspor'un benden faydalanmasını ve hocamın bana güvenmesini istiyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!