Timsah'ın başkanı Fernandez için devrede

Güncelleme Tarihi:

Timsahın başkanı Fernandez için devrede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 10:50

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın İstanbul'da Arjantinli futbolcu Augusto Fernandez için menajerlerle görüştüğü öğrenildi.

Bursaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Boluspor'dan Ferhat, Samsunspor'dan Murat ve Bugsaşspor'dan kaleci Bekir'i kadrosuna katan yeşil beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda KuPS Kuopio maçı için gittiği Finlandiya'da sürpriz bir şekilde gündemine giren IFK Mariehamn'ın 22 yaşındaki futbolcusu Petteri Forsell ile de anlaştı

 

 Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın takıma katılacak yeni isimler için de hummalı bir çalışma yürüttüğü belirtildi. Finlandiya maçının ardından Ukrayna'ya geçen ve Dnipro takımının yetkilileriyle Derek Boateng için görüşen Metin Korkmaz'ın rakamda uzlaşma aradığı ifade edilirken, Başkan Yazıcı'nın da, gündemde olan ve takımın yıldız oyuncusu Batalla'nın da referans verdiği Velez Sarsfield'ın yetenekli futbolcusu Augusto Fernandez için İstanbulda menajerlerle bir araya geldiği öğrenildi.

 

İki futbolcu arasından ağırlığın, takımda uyum sorunu yaşamayacağı düşünülen Arjantinli Fernandez'e verildiği ifade edildi.

 

Kups maçı biletleri satışta

 

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda perşembe günü Atatürk Stadı'nda 21.30'da oynayacağı KuPS Kuopio maçının biletleri bugün 10.00'dan itibaren satışa çıktı. Yeşil beyazlı taraftarlar sabahın erken saatlerinde bilet alabilmek için Atatürk Stadı gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı

Takımlarının rövanş maçını alacaklarına inandıklarını belirten taraftarlar, yönetimin de biran önce transfer yapmasını istediklerini dile getirdiler. Taraftarlar sırada beklerken tezahürat yapmayı da ihmal etmediler.

Bugün satışa sunulan biletlerin fiyatları ise şöyle:

VIP A-B 1. Sıra 350, VIP A-B 2.3.4.5.6. Sıra 200, VIP C-Kapalı A-B-C: 100, Maraton: 30, Kapalı Kale Arkası: 20, Açık Kale Arkası ve Misafir Tribün: 10 TL.

DÜDÜK TUDOR'DA

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.30'da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçını Romanya Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Aurel Onita ve Radu Adrian Stefan Ghinguleac yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Radu Marian Petrescu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!