MHP’den erken yerel seçime ‘evet’

Güncelleme Tarihi:

MHP’den erken yerel seçime ‘evet’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 02:11

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, yerel seçimlerin öne çekilmesi yönünde alınacak karara destek vereceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

MHP Ankara İl Başkanlığı, Gölbaşı’nda iftar yemeği düzenledi. İftara MHP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Erdem, Emin Haluk Ayhan, Mevlüt Karakaya, MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP il, ilçe yönetimi üyeleri, partili bazı belediye başkanları, ülkü ocakları başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Üç önemli seçim

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Karakaya, seçimlerden kaçmadıklarını, yerel seçimlerin 2013 Kasım ayına çekilmesine parti olarak “evet” diyeceklerini söyledi. Önlerinde üç önemli seçim olduğuna dikkati çeken Karakaya, “Önce yerel seçimler, ardından cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonra da genel seçimler yapılacak. Parti olarak, bu üç seçime de hazırız” diye konuştu. Karakaya, parti teşkilatlarının Türkiye’nin kaderini belirleyecek bu üç önemli seçim için seferber olmaları gerektiğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!