Hürriyet’e Kızılay’dan altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e Kızılay’dan altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2012 00:00

KIZILAY Genel Müdürlüğü, Van depreminin ardından başlattığı konteyner kent kampanyası nedeniyle Hürriyet Gazetesi’ni altın madalyayla ödüllendirme kararı aldı.

Haberin Devamı

Kampanyada toplanan yaklaşık 3 milyon lira ile Erciş’te 345 konteyner yapılmasını sağlayan Hürriyet’e madalyasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Erdoğan’a madalya

Kızılay, Van depreminin yanı sıra Somali için bağış yapan kişi ve şirketleri de altın madalyayla ödüllendirecek. Madalyalar Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla 10 Ağustos’ta Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. İftarın ardından düzenlenecek törende aralarında Erdoğan’ın da bulunduğu 146 bağışçıya madalyaları takdim edilecek. İş dünyası ve ünlü sanatçıların da bulunduğu bağışçılara madalyalarını Erdoğan’ın takdim etmesi planlanırken, Erdoğan’ın madalyasını Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar verecek.

Ünlüler de var

Madalya alacak bağışçılar arasında Hülya Avşar, Okan Bayülgen, Acun Ilıcalı, Yavuz Bingöl, Redd Rock Grubu, Çarşı taraftar grubu dikkat çekiyor. Kızılay ayrıca Doğan Yayın Holding, DTV Haber Görsel Yayıncılık ve Posta Gazetesi’ni de madalya ile ödüllendirecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!