Emre ile arkadaşız

Güncelleme Tarihi:

Emre ile arkadaşız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 03:00

Yıllardır mankenlik yapıyor, oyunculuk dersleri alıyor, ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Ama adını duymamızın nedeni bunlar değil, geçtiğimiz günlerde oyuncu Emre Karayel ile bir gece kulübünden çıkarken görüntülenmesi... Sevcihan Tunca, bir anda kameraların kendisine yönelmesine yol açan o geceyi ve Karayel’le arkadaşlığını Kelebek’e anlattı.

Haberin Devamı

Hiç lafı dolandırmadan bir anda gözlerin üzerine çevrilmesine yol açan o fotoğrafa gelmek istiyorum. Emre Karayel’le bir kulüpten çıkarken görüntülendin. Nedir aranızdaki ilişkinin boyutu?  

- Hani hep derler ya “sadece arkadaşız” diye, çoğu yalandır. Ama Emre ile ben gerçekten arkadaşız. O gün de birlikte dışarı çıkıp eğlenmiştik, hepsi bu.

Hayatında başka biri mi var? 

- Hayır, hayatımda biri yok. Ama ciddi bir ilişkim olsun isterim. Fotoğrafımı çekip haber yaparlar diye tatile bile gitmedim ben... Evcil bir insanım. Sevgilim olsun, ona evde yemek yapayım isterim. Takılmalık ilişkiler bana göre değil. Olursa duygusal bir ilişki olmalı.

BABA SUDANLI ANNE MUĞLALI

Nerelisin, şov dünyasına başlaman nasıl oldu?

- Aslen Muğla-Milaslı’yım. Sonra Bodrum’a yerleştim. Orada yerel kanallarda sunuculuk deneyimim oldu. Aslında teknik lise elektrik bölümü mezunuyum. Yani elektrik teknisyeniyim. Liseden sonra iş görüşmelerine gittiğimde de hep kamera arkası iş bakıyordum. Kamera önüne geçeceğim aklımdan geçmezdi. Sonra bir hocamın teşviğiyle kamera önüne geçip sunuculuk yapmaya başladım.

Melez gibi görünüyorsun...

- Evet, babam Sudan asıllı çünkü... Annem ise Muğlalı. Babamın dedesi Türkiye’ye gelip yerleşmiş. Bir daha dönmemişler.

AİLEM NÜ ÇEKİME İZİN VERMEZDİ

Ya mankenlik... O nasıl başladı?

- Mankenlik yapmak da aklımda yoktu kesinlikle. Çocukken bir dergiye kapak olayım gibi hayallerim vardı ama zaman içinde bunu unuttum. Derken bir gün bir arkadaşımın dergi sahibi arkadaşı ile tanıştım tesadüfen. Aynı gün “Ekstrem spor dergisi kapağı için sizinle çalışmak isteriz” dedi. Ama akıllarında nü bir çekim vardı. Ailem böyle bir şeye izin vermeyeceği için kabul etmedim. Bunun üzerine bir değişiklik yapıldı, konsept değiştirildi. Yeni konsept benim de hoşuma gitti, evet dedim.

Önemli defilelere çıktın mı?

- Birçok defilede görev aldım. Olgunlaşma enstitüleriyle çalıştım, Amsterdam’a ve İsviçre’ye gittim. Chicago’daki Türk Festivali’ne de Cemil İpekçi ile birlikte gittik. Ayrıca Tanju Babacan’la çalışıyorum. Ama aslında modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapmak niyetindeyim.

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADIM

Hiç oyunculuk deneyimin var mı?

- “Avrupa Yakası”nda ufak bir rol almıştım. Orada da modeli oynadım. Ayrıca bir çocuk oyununda da yer almıştım.

Peki oyunculuk eğitimi?

- Başladım. Daha profesyonelce yapmak istiyorum bu işi çünkü...

Peki mankenliği bırakacak mısın?

 - Yok, bırakmak istemiyorum. İkisi bir arada olur diye düşünüyorum açıkçası....

Haberin Devamı

BEŞ YAŞINDA DİYET YAPMAYA BAŞLADIM

Fiziğini nasıl koruyorsun?

- Ben beş yaşındayken diyet yapıyormuşum! Annemler de bu çocuk kafayı yedi diyorlarmış.

Nasıl yani! 5 yaşında diyet mi olur?

Haberin Devamı

- Evet, aynen öyle. “Ben beyaz ekmek yemem, kepek ekmeği yiyeceğim” deyip fırına gidiyormuşum. Şimdi benim kafam bunlara nasıl çalışıyormuş diye düşünüp şaşırıyorum. Hatta beni psikoloğa götürdüler. Psikolog da “Kendi haline bırakın, açlıktan ölecek hali yok ya... Acıkınca zaten yiyecek” demiş. O bile başından savmış. Her zaman bir kilo takıntım oldu yani... Çok zayıf olduğum için okulda herkes benimle çöp bacaklı, leylek diye dalga geçerdi. Bacaklarım daha dolgun görünsün diye kalın kalın çoraplar giyerdim. Ama lise döneminde zayıf olmak avantaja dönüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!