Avrupa'da rakipler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Avrupada rakipler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 16:04

Türkiye'yi hentbolda Avrupa'da temsil edecek takımların rakipleri belli oldu.

Kura çekimi Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Avrupa Hentbol Federasyonu'nun (EHF) merkez binasında gerçekleştirildi.

Bayanlar Challenge Kupası'nda mücadele edecek takımlardan Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü, 3. turda Azerbaycan'ın ABU Bakü takımıyla eşleşti. Anadolu Üniversitesi, ilk maçını 10-11 Kasım'da, rövanşını ise bu karşılaşmadan bir hafta sonra oynayacak.

Aynı kupada Türkiye'yi temsil edecek Üsküdar Belediyesi ise 4. turdan itibaren kupaya dahil olacak. Üsküdar Belediyesi, 4. turdaki ilk maçını 2-3 Şubat 2013 tarihinde, rövanşını ise bir hafta sonra yapacak.

Bayanlar Kupa Galipleri Kupası

Bayanlar Kupa Galipleri Kupası'nda yer alacak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2. turdaki rakibi, İşviçre'nin Yellow Wiinterthur takımı oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu turu geçmesi halinde 3. turda Almanya'nın TSV Bayer 04 Leverkusen takımıyla karşılaşacak. Bayanlar Kupa Galipleri Kupası'nda 2. turda ilk maçlar 13-14 Ekim, ikinci maçlar ise 20-21 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Bayanlar EHF Kupası

Bayanlar EHF Kupasın'da mücadele edecek Çankaya Belediyesi ANKA, 3. turda Maccabi Arazim Ramat (İsrail) - Femisa Vise (Belçika) maçının galibiyle eşleşti. 3. turda ilk maçlar 10-11 Kasım, rövanş maçları ise 17-18 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Erkekler Challenge Kupası

Erkekler Challenge Kupası 3. turunda, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Bulgaristan'ın HK Spartak Varna takımıyla eşleşirken, Maliye Milli Piyango'nun rakibi Bosna Hersek'ten HC Izvidac oldu. 3. turda ilk maçlar 24-25 Kasım, rövanş maçları ise 1-2 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Erkekler EHF Kupası

Türkiye'yi Erkekler EHF Kupası'nda temsil edecek Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ise, 1. ön eleme turunda Polonya'nın Tauron Stal Mielec ekibiyle eşleşti. Nilüfer Belediyesi, bu turu geçmesi halinde 2. turda Danimarka'nın Team Tvis Holstebro takımıyla karşılaşacak. 1. turdaki ilk maçlar 8-9 Eylül, rövanşlar ise 15-16 Eylül tarihinde oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!