Seks sahneleri erkekler için zor

Güncelleme Tarihi:

Seks sahneleri erkekler için zor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 01:00

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran vampir dizisi “True Blood”da başrol oynayan Anna Paquin, Los Angeles’ta Kelebek’in sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Henüz küçük bir çocukken “The Piano” filmindeki performansıyla Yardımcı Oyuncu Oscar’ı kazanan Anna Paquin, başarılı oyunculuğunun yanı sıra renkli kişiliğiyle de dikkat çekiyor.
Paquin, kazandığı Oscar’ı uzun süre iç çamaşırı çekmecesinde sakladığını, küçük yaşta bu olayı büyük bir gurur meselesi haline getirmek istemediğini söylüyor.
Pek çok Hollywood yıldızı daha seksi ve güzel görünmek için estetik yaptırırken, o ön dişlerinin ayrık olmasını hiç sorun yapmıyor.
Kanadalı oyuncu, beş sezondur ABD’nin izlenme rekorları kıran dizilerinden “True Blood”da başrol oynuyor.
Türkiye’de FoxLife kanalında yayınlanan “True Blood”, ABD’nin güneyindeki Louisiana eyaletinde bulunan Bon Temps isimli küçük kasabada yaşayan vampir ve insanların öyküsünü anlatıyor.
Paquin, telepatik güçleri olan garson kız Sookie Stackhouse’u canlandırıyor. Sookie’nin aşık olduğu 173 yaşındaki vampir Bill Compton’ı ise Paquin’in dizi setinde tanışıp evlendiği Stephen Moyer oynuyor.

Haberin Devamı

Kan, vampirler ve bol seks içerikli bir dizide oynamak, sizi başta ürkütmedi mi?
- Entrika ve komplo içerikli konular beni hep etkilemiştir. Ben “True Blood”u seksi, şiddetli bir pembe dizi gibi görüyorum. Hep sonraki hafta ne olacak diye beklemek herkese heyecan veriyor olmalı.
Peki başta rol arkadaşınız, daha sonra yönetmeniniz, şimdi de eşiniz olan Stephen Moyer ile seks sahnelerinde oynamak, sizin için zor olmuyor mu?
- Seks sahneleri bana hiç zor gelmiyor. Eğer bir kadınsanız ve oyuncu olmayı kafaya koyduysanız, zaten buna daha erken yaşlarda hazırlanıyorsunuz. Bu durum erkeklerin önüne çok daha sonra çıkıyor. Kadın oyuncular sevişme sahnelerine ve soyunmaya hep hazırlar, bu erkekler için çok güç bir durum.

BEN DE YÖNETMEN OLMAK İSTİYORUM
Eşiniz bu diziyle yönetmenliğe başladı. Siz de yönetmen olmayı düşünüyor musunuz?
- Evet, çok istiyorum. Ama böyle büyük bir ekibi yönetemem. Belki 1-2 milyon dolarlık küçük bir filmle başlayabilirim.
Dizi, Türkiye’de de yankı uyandırdı, sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına girdi. Sizce bu başarının sırrı ne?
- Sosyal medyayı takip etmiyorum ama Türk izleyicilerin beğenmesi beni mutlu ediyor. Dizi kan, seks, vampir, zombi içerikli ve gerçeklikten çok uzak olduğu biliniyor. Her izleyici, gerçek ötesi bu dünya ile kendisine göre bir bağ kurarak hayaller kuruyor. Bu sayede biz de senaryoda istediğimiz her şeyi yapabiliyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!