Yeni arabasıyla modellik yaptı

Beyazıt Öztürk, Kenan Doğulu, İlhan Sabancı, İzzet Özilhan gibi birçok ünlü isme özel motosiklet üreten TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, şimdi de kişiye özel otomobil tasarlamaya başladı.

Haberin Devamı

Eski model arabaları isteğe göre modifiye eden Telli’nin ilk müşterisi de Kıbrıs’taki Rocks Otel’in sahibi Daren Vudalı oldu.
Bir dönem manken Begüm Özbek’le yaşadığı aşkla adından söz ettiren Vudalı, 1967 model Corvette Stingray arabasıyla bir de moda çekimi yaptı. Moda fotoğrafçısı Koray Kasap’a poz veren ünlü işadamına çekimlerde profesyonel mankenler de eşlik etti.

Halikarnas eğlencesi

Bodrum’un efsanevi adreslerinden Halikarnas, uzun bir aranın ardından kapılarını yeniden açtı. Dekorasyonuna ünlü rock’çı Mick Jagger’ın tasarımcı kızı Jade Jagger’ın imza attığı mekân, Süleyman Demir’in ev sahipliği yaptığı ve ünlü isimlerin katıldığı bir davetle açıldı. 5 bin kişilik Halikarnas’ın açılışı, dans gösterileriyle renklendi.

Mutlu son

Başta Sakıp Sabancı olmak üzere birçok ünlü ismin terziliğini yapan Yusuf Kenan’ın kendisi gibi terzi olan yeğeni Mustafa Küçükaslan, oğlunu evlendirdi. Yusuf Kenan Küçükaslan, Taksim’deki Elite World Otel’de Hilal Taşkıran ile nikâh masasına oturdu. Düğüne Ertuğrul Akbay, Fikret Ercan ve İsmet Sezgin’in de olduğu iş, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


 

Yazarın Tüm Yazıları