On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2004 22:59

Nikah lig sonunda

Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, BJK’nin organizatörlerinden Kerem Eymür ile nişanlandı. Sinan Engin’in Enis Fosforoğlu’ndan istediği Seren ile nişanlısı Kerem Eymür, düğün tarihini Sinan Engin’in isteği üzerine lig bitimi olarak değiştirdiklerini söyledi. Sade bir törenle nişanlanan çift, 17 Mart’ta Moda Deniz Kulübü’nde verecekleri bir davetle mutluluklarını dostlarıyla paylaşacaklar.

Ebru’ya yemek kursu

Kenan Doğulu’nun eski sevgilisi Ebru Akel, iki yıldır borsacı Can Ateş ile birlikte... Sevgililerin yakında nikah masasına oturacakları konuşulurken, Akel de evlilik öncesi yemek kurslarına gitmeye başladı. Haftanın üç günü The Marmara Oteli’in yemek kursuna devam eden sunucu, belli ki erkeğin kalbine giden yolun mideden geçtiğine inanlardan...

Unutuldum

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz ile birlikte olan Selin Toktay bu aralar yalnız... Geçtiğimiz gece Beyoğlu’nun marjinal kulüplerinde yine tek başına eğlenen Toktay, gecenin bitiminde düşünceli bir şekilde yürürken gazetecilerle karşılaştı. Onların neden yalnız olduğu sorusuna ise ‘Gökhan, Eurovison’a daldı bizi unuttu. Yalnız kaldım’ diye sitemkar bir yanıt verdi.

Mobilya baktı

Deniz Seki geçtiğimiz hafta sonu Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Ofis mobilya ve dekorasyonu alanında son günlerin en çok rağbet edilen mağazalarından Cartel’di ilk durağı... Mağaza çalışanları, uzun uzun ofis mobilyalarını inceleyen Seki’nin, kendisine yeni bir ofis açacağını fısıldadı.

Sevgilileri kazanıyor

Ülkerspor’un milli basketbolcusu İbrahim Kutluay, rol aldığı reklam filmlerinde sevgililerine para kazandırmaya devam ediyor. Yıllar önce rol aldığı GSM reklamında, ‘Antrenmandayım’ diyerek o dönemdeki sevgilisi Demet Akalın’a gönderme yaptığı için sevgilisine para kazandıran Kutluay, son olarak Cola Turca’nın reklam filminde de yeni sevgilisi Demet Şener ile birlikte kamera karşısına geçti. Kutluay, bu reklam filmi için kendisinin ekstra bir para almadığını ama Şener’in aldığını söyledi.

Şarkı barıştırdı

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil ile Alişan, yaşanan bir tartışma sonrası yollarını ayırdı. Her iki aileyi de üzen bu ayrılığa dayanamayan Alişan, yeni albümü için okuduğu bir şarkıyı CD’ye yükleyip üzdüğü sevgilisine yolladı. Romantik şarkıyı dinleyen ve gözyaşlarını tutamayan Sezin, hemen Alişan’ı aradı. İşte size ikili arasındaki buzları eriten barış şarkısı: Gücüm olsa giderdim / Arkama bile bakmadan / Sana elveda derdim / Senden hiç korkmadan / Adam gibi sevmeyi / Bir türlü yapamadım / Esir oldum belki de / Bu yüzden kopamadım / Kaç defa canımdan bezdim / Kaç defa ölmek istedim / Kaç defa her şeyden vazgeçtim / Vazgeçemediğim tek sensen / Allah kahretsin.

ANTRENMAN REKLAMI

İbrahim Kutluay’ın, Yunanistan’da oynadığı dönemde rol aldığı cep telefonu reklamındaki (solda) ‘antermandayım’ lafı, ‘sokak dili’ne yerleşmişti...

Nazar korkusu

Gamze Özçelik, geçtiğimiz gün ‘Serseri’ dizisindeki rol arkadaşı Okan Yalabık’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Inishmorelu Yüzbaşı’ oyununu izlemek üzere Kenter Tiyatrosu’ndaydı... Özçelik’in boynunda koskoca bir nazar boncuğu vardı. Kısa süre önce otomobiliyle küçük bir kaza atlatan güzel sunucu, bu kolyeyi nazardan korunmak için taktığını söyledi.

Buz gibi Sertab

Sertab Erener’in, cumartesi akşamı Markiz Pasajı’nın üst katındaki Buz Bar’da verdiği konser renkli geçti. Konserinde, şubat ayında Türkiye’de, mart ayında da Avrupa’da piyasaya sürülen ‘No Boundaries’ adlı İngilizce albümünde yer alan şarkılarla birlikte sevilen Türkçe eserlerini de seslendiren Erener, çıkışta Burak Kut ve bir grup arkadaşıyla birlikte Ortaköy’deki Şah işkembecisinin yolunu tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!