Trafik bugün daha da kötü

Güncelleme Tarihi:

Trafik bugün daha da kötü
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 00:00

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar sebebiyle yaşanan trafik, bir şeridin daha kapatılmasıyla kabusa dönüştü. Tek şeritten Anadolu yakasına geçmeye çalışan araçların oluşturduğu kuyruk gece geç saatlere kadar sürdü. Gece İSTOÇ'a uzanan trafik yoğunluğu, sabah saatlerinde ise Hasdal'dan başladı. Peki İstanbulluların tek şerit kabusu ne kadar sürecek? Hurriyet.com.tr'ye konuşan Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri, dün başlayan çalışmaların bir hafta süreceğini açıkladı. Buna göre dün başlayan çalışmalar, 16 Temmuz Pazartesi gününe kadar sürecek. Yani İstanbullular bir hafta daha trafik kabusu çekecek.

Haberin Devamı

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde devam eden yol yapım çalışması nedeniyle gişelerden sonraki beş şeritte trafiğe kapatıldı. Şeritler trafiğe kapatılınca köprüye doğru uzanan kilometrelerce araç kuyrukları gece saatlerinde de devam etti. Trafik sabah saat 06.30 sıralarında Metris TEM Bağlantı noktasına kadar uzandı. Geceyi yoldan arçlarının içinde geçirmek zorunda kalan sürücüler, trafiğe isyan etti. Saatlerce yolda olduklarını belirten sürücüler trafiğe çözüm bulumasını istediler. TEM Otoyolu'nda bulunan uzun araç kuyruğunu fark eden bazı sürücüler ise geri geri araçlarını sürerek TEM Otoyolu Karayolları bağlantı noktasından geri geri giderek trafikten kurtulmaya çalıştı.         

Haberin Devamı

VATANDAŞLAR ARAÇLARINDA UYUDU / FOTO GALERİ

İSTANBUL'DA TEK ŞERİT KABUSU / WEB TV

Ä°stanbul trafiÄŸinde çile bitmiyor. Dün öğlen saatlerinde FSM giÅŸeler sonrası dubalarla ayrılmış boÅŸ alanda top oynayan kiÅŸileri görülmesi ÅŸaÅŸkınlık yaratmıştı. Bu yaÅŸananlar da elbette köprünün bir ÅŸeridinin daha trafiÄŸe kapatılmasının etkisi vardı. Görenleri gülümseten bu manzara dün akÅŸam saatlerinde yerini sinir harbine bıraktı. Haftanın ilk günü iÅŸ çıkış saatinde Ä°stanbul trafiÄŸi felç oldu. Â

TRAFİK ÇİLESİ GECEDE DEVAM ETTİ / WEB TV

Asfalt çalışmalarının ardından gişelerden sonraki beş şeridin trafiğe kapatılması kilometrelerce araç kuyruğu oluşmasına neden oldu. Sürücüler ise, "İnsanlarımıza sabır diliyoruz" diyerek yaşanan duruma isyan etti.

"2 SAATTÄ°R YOLDAYIM"

Fatih Sultan Mehmet köprüsündeki asfaltlama çalışması devam ederken, şimdi de gişelerden sonraki beş şerit trafiğe kapatıldı. Şeritler trafiğe kapatılınca köprüye doğru uzanan kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Sürücüler en sağdaki gişelerden gitmek zorunda kalırken, bu da zaten sıkışık olan trafiği daha da çekilmez hale getirdi. Maslak'tan TEM'e girdiğini ifade eden bir sürücü "2 saattir yoldayım. Maslak'tan girdim buna rağmen 2 saattir yoldayım" dedi.

Haberin Devamı

Sürücü geçmesi gereken gişeyi bulmakta zorlandığını söyleyerek, "Bir de şu gişelerden ücret almasalar ne kadar güzel olur. Kendi şeridimizi bulacağız diye 2 saattir uğraştık" diye konuştu.

"4 SAATTÄ°R YOLDAYIM REZÄ°L OLDUK"

2.5 saattir yolda olduğunu söyleyen bir kadın sürücü ise, "Sabır diliyoruz insanlarımıza. 2.5 saattir yoldayım. Bu ne felaket?" diye sordu. 4 saattir yolda olduğunu söyleyen bir başka sürücü ise, "Böyle rezillik olmaz. Feriköy'den Kavacık'a gideceğim. 4 saattir yoldayım. Çocuğum arkada. Küçücük çocukla rezil olduk" diyerek duruma isyan etti. Bu arada gişelerden sonra meydana gelen bir trafik kazası da zaten sıkışık olan trafiğin iyice sıkışmasına neden oldu.

KÄ°LOMETRELERCE KUYRUK OLUÅžTU / WEB TV

GECE SAAT 01.10 Ä°TÄ°BARÄ°YLE YOÄžUNLUK HARÄ°TASI

Hürriyet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!