Çağatay bunu bize nasıl yaparsın

Güncelleme Tarihi:

Çağatay bunu bize nasıl yaparsın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 23:51

“Adını Feriha Koydum” dizisiyle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy ile aşklarıyla gündemden düşmeyen Berrak Tüzünataç, Çeşme tatilinde yakınlaştı. Hatta ikili bir gazete tarafından gece saat 02.30'da aynı şezlongda görüntülendi.

Haberin Devamı

BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN AŞK DEFTERİNDEN - Fotogaleri

Ortak arkadaş gruplarıyla tatile çıkan ikili, bir haftadır Çeşme’de yazın keyfini çıkarıyor. Ulusoy’un menajerliğini üstlenen Selin Borankay, ikilinin ilişki durumunu şöyle özetledi: “Çağatay, bir haftadır tatilde. Ortak arkadaşlar vasıtasıyla Berrak Hanım’la tanışmışlar. İki gündür aralarında bir elektriklenme var. Durum şu an böyle.”

Çağatay bunu bize nasıl yaparsın
    

ADINI FERİHA KOYDUM DİZİSİYLE YILDIZI PARLADI / WEB TV

Haberin Devamı

ŞEZLONGDA GÖRÜNTÜLENDİLER

İŞTE O ANLAR (FOTO-GALERİ)

Tüzünataç ve Ulusoy'u gece yarısı aynı şezlongta görüntülendi. Yakalandığını fark eden Tüzünataç, Ulusoy'un kucağına saklanıp yüzünü saçlarıyla örtmeye çalışırken, Ulusoy da çok sinirlendi. O anları görüntüleyen HT Magazin muhabiri Yunus Emre Çınar Çeşme'de yaşadıklarını şu sözlerle anlattı; "Uzun süreli bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Yeni başlayan bir şeydi. Çağatay Ulusoy zaten Çeşme'deydi. O akşam yanlarına Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinççi de geldi. Ben de gece kulübünün içerisindeydim. Spontane gelişen bir olaydı. Gece boyunca ele ele dans edip öpüşüyorlardı. Daha sonra şezlongların olduğu bölüme geçtiklerini görünce ben de peşlerinden gittim ve onları öpüşürken çektim. Çağatay ve Berrak çok sinirlendi. Birlikte mekanı terk ettiler. Ben de arkalarından takip ettim. Berrak, Kaan Urgancıoğlu'nun arabasına bindi. Daha sonra Berrak Kaan'ın evine gitti. Sonra da Çağatay da Kaan'ın evine gitti. Sabaha kadar oturdular."

Çağatay bunu bize nasıl yaparsın

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!