Elazığ ve Karaman bilardoda sınıf atladı

Güncelleme Tarihi:

Elazığ ve Karaman bilardoda sınıf atladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 10:32

Türkiye Bilardo Federasyonu'nca Elazığ'da düzenlenen 3 Bant Yükselme Ligi müsabakaları sona erdi.

Ulaç Bilardo Spor Salonu'nda gerçekleşen ve altı takımın katıldığı müsabakalar sonucunda, birinci olan Elazığ Yol Spor ve ikinciliği elde eden Karaman Gençlik Spor kulüpleri, Türkiye Bilardo 3 Bant 1. Ligi'ne yükseldi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, kupa töreninde yaptığı konuşmada, Elazığ'da kendilerinin güzel bir ev sahipliğiyle ağırlandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kendilerinin federasyon yönetimine geçtiği günlerde bilardonun İstanbul ve büyükşehirlerde oynandığını belirten Kurugöllü, “Bugün, işte gördüğünüz gibi Güneydoğu Anadolu, Doğu, İç Anadolu gibi Türkiye'nin dört bir yanına bunu yaydık. Bunun gururunu yaşıyoruz. Özellikle de Doğu'dan ve İç Anadolu'dan bir takımımızın bugün birinci lige çıkması beni ayrıca mutlu etti” dedi.

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ise, organizasyonun yapıldığı Elazığ'da ilin bir takımının da birinci olmasının ayrı bir mutluluk yaşattığını söyledi.

Acar, “1. Lig'de bir takımımız vardı. Şimdi ikinci bir takımımız daha oldu. Umuyorum Elazığ'ın sporuna çok büyük katkı sağlayacaklar. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Elazığ Yol Spor ve Karaman Gençlik Spor kulüplerine kupaları Başkanı Uğur Kurugöllü tarafından verildi.

Elazığ'da 2 Temmuz'da başlayan turnuvaya, Elazığ Doğaneli Boks İhtisas Spor Kulübü, Elazığ Yolspor, Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi Spor Kulübü, Karaman Gençlik Spor Kulübü, Gaziantep Gençlik Spor Kulübü ve Bayburt Gençlik Spor Kulübü katılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!