Ä°lk sabahında güvercin uçurdu

Güncelleme Tarihi:

İlk sabahında güvercin uçurdu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 01:02

Aziz Yıldırım, 1 yıl aradan sonra özgür olarak uyandığı ilk gün evinde beslediği hayvanları sevdi, kaleci Volkan Demirel ile görüştü.

Haberin Devamı

F.BAHÇE BaÅŸkanı Aziz Yıldırım cezaevinden çıktıktan sonra evinde dinlenmeye çekildi. Yıldırım, geçtiÄŸimiz yılın 3 Temmuz’unda sabah erken saatlerde ayrıldığı evinde yine bir 3 Temmuz sabahı bu kez özgürlüğün  keyfini çıkardı.Â

AZİZ YILDIRIM KÖPEKLERİNİ SEVDİ / WEB TV

İlk iş olarak güvercinlerinin yanına giden Yıldırım, bir süre kuşlarıyla zaman geçirdi. Sarı lacivertlilerin başkanının, aynı zamanda özgürlüğün de simgesi olan güvercinlerini uçurması çok anlamlıydı. Daha sonra ise ziyaretçiler gelmeye başladı. Başkan Metris’teyken kendisine sürekli destek veren F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel Yıldırım’ı evindeki ilk gününde yalnız bırakmadı. File bekçisi ile hasret gideren Başkan Volkan ile birlikte  kangal köpeklerini sevdi.

Yıldırım’a ziyaretçi akını gün boyu sürdü. Sabah saatlerinde Ertuğrul Özkök’ün ziyaret ettiği F.Bahçe Başkanı’nı daha sonra Ali Koç, Semih Özsoy, Hakan Dinçay, Vedat Olcay ve avukat Emin Özkurt görmeye geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!