Fenerbahçe'den 'mesajlı' başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden mesajlı başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2012 11:01

Fenerbahçe, 2012-2013 futbol sezonunun hazırlıklarına başlarken, futbolcular antrenmanın başında “futbolda şike” davasında tahliye edilen kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a destek verdi. Sarı-lacivertli futbolcular sahaya Volkan Demirel'in söylediği "Sonsuza Kadar Fenerbahçe" sözlerinin yazılı olduğu bir pankart ile çıktı

Haberin Devamı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sahaya, üzerinde Aziz Yıldırım'ın bir  sözünün yer aldığı tişörtler giyerek çıkan futbolcular, “Sonsuza kadar  Fenerbahçe” yazılı pankartın arkasına geçerek görüntü verdi.

VOLKAN'DAN MESAJ: SONSUZA KADAR FENERBAHÇE

İLK ANTRENMANDAN KARELER - Semih BAHADIR'ın objektifinden

Tişörtün üzerinde Aziz Yıldırım'ın, “Unutulmamalıdır ki; şimdi bu ulu  çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için  yine bu çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır” sözleri yer aldı. Tişörtün arkasında da “Biz Fenerbahçeyiz” yazısı bulundu.

Futbolcular fotoğraf çekimi ve görüntü alınmasının ardından üzerilerindeki tişörtleri çıkarıp, basın mensuplarına verdikten sonra antrenmana başladı.


Haberin Devamı

ANTRENMANDA YILDIRIM'A DESTEK / FOTO GALERİ 

FENERBAHÇE'DEN "MESAJLI" BAŞLANGIÇ / WEB TV

İŞTE FENERBAHÇELİ OYUNCULARIN GİYDİĞİ TİŞÖRT

Hürriyet

KUYT 13 TEMMUZ'DA GELİYOR

Yeni transferlerden Dirk Kuyt, Volkan Demirel izinli oldukları için antrenmana katılmazken, Bekir İrtegün ve Bienvenu'nun de bugün yapılacak sağlık kontrolü ve Topuk Yaylası kampına iştirak edecekleri öğrenildi. Dirk Kuyt'ın 13 Temmuz Cuma günü, Volkan Demirel ise 9 Temmuz'da takıma katılacağı belirtildi.

Dün yapılan ilk antrenmanda 29 futbolcu bulunurken altyapıdan Hasan Hüseyin Akınay, Anıl Demir, Ömer Kandemir, Berkaycan Değirmencioğlu ve Hakan Cinemre'de yer aldı.

CAN BARTU TESİSLERİ TADİLATTA 

Can Bartu Tesislerinde futbolcuların kullandığı tesislerin bakımda olduğu belirtilirken Topuk Yaylası kampı ve Avusturya'da yapılacak maçların ardından tesislerin yenilenmiş şekliyle hizmete gireceği de belertildi.

TOPUK YAYLASI KAMPI BAŞLIYOR

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını bugün Göztepe Medical Park Hastanesinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Düzce Topuk Yaylası'nda sürdürecek. Otobüsle İstanbul'dan saat 14.00'da hareket edecek futbolcuları yolda Düzce Fenerbahçeliler Derneği'nin görkemli bir karşılama yapacağı da öğrenildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!