Yeni koleksiyona kamuflajlı poz

Deniz Berdan, DBB adlı mayo koleksiyonunun 2013 kataloğunu hazırladı.

Haberin Devamı

Amerika pazarına girmeyi hedefleyen ve Las Vegas ile Miami’de fuarlara katılan Berdan, ürünlerinin tanıtımı için kendisi de objektif karşısına geçti. Ancak 1920’lerin ünlü dansçısı, moda ikonu Josephine Baker’dan etkilenerek hazırladığı yeni koleksiyonu için poz verirken, mankenleri kadar cesur olamadı ve gömlekle kamuflaj yaptı.

Annesine benzeyen kızı bulmuş

Eda Taşpınar ile Bora Kozanoğlu’nun aşkı doludizgin devam ediyor. Kozan-oğlu önceki gün Instagram’da çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü sörfçünün annesinin Eda Taşpınar’la benzerliği dikkat çekti. Kozanoğlu, fotoğrafa “Erkekler zaten annelerine benzeyen kızları bulmazlar mı” notunu da düştü.

Sergen yaz kampında

Eski futbolcu yeni yorumcu Sergen Yalçın, geçen hafta Kıbrıs’taki Rocks Otel’de düzenlenen Miss Fashion TV yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Kıbrıs’ın ardından rotayı Çeşme’ye çeviren Sergen, önceki gün de arkadaşları Murat Cevahir ve Ece Erken’le Figen Erenel’in sahibi olduğu Aqua’nın havuzunda eğlendi.

Haberin Devamı

Türkbükü’nde Local eğlence

İstanbul gece hayatının başarılı işletmecilerinden Önder Bekensir, L’ocall Beach & Lounge adını verdiği yeni adresi ile eğlenceyi Türkbükü’ne taşıdı. 500 m2’lik iskeleye sahip L’ocall Beach & Lounge’da 7-12 Temmuz ve 20 Ağustos günlerinde Ozan Doğulu performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları