10 milyon dolara ‘Otomobil AVM’

Güncelleme Tarihi:

10 milyon dolara ‘Otomobil AVM’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2012 00:00

Denizli’nin önemli firmalarından Gökhan Tekstil’in sahibi Ahmet Gökşin, alternatif sektöre yatırım arayışlarında otomobil merkezi yapmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Denizli’deki Gökhan Tekstil’in sahibi Ahmet Gökşin, 10 milyon dolar yatırımla kentin ilk özel otomobil pazarını kuruyor.  İzmir asfaltı yanındaki 40 bin metrekare alana Denizli’nin ilk özel otomobil pazarını kurma kararı veren Gökşin, inşaata başladı. Ege’de İzmir’den sonra ikinci otomobil merkezi olma özelliği taşıyan tesiste 96 işyerinin yanı sıra banka şubeleri, restoran, kafe, tescil bürosu da bulunacak.  Yatırımı, şehir içinde dağınık bir şekilde hizmet veren otomobil galerilerini biraraya getirmek için hayata geçirdiklerini ifade eden işadamı Gökşin, “Otomobil pazarı ve ikinci el pazarı hızla gelişiyor. İkinci el satışlar da genelde otomobil galerilerinde yapılıyor. Galeriler çoğunlukla şehrin içinde sokak aralarına konumlanmış durumda. Onları modern bir yapıda buluşturmak için yola çıktık. Denizli Oto Center ile insanlar sokak, cadde dolaşmadan rahat bir ortamda istedikleri arabayı bulma şansına sahip olacak. Galeri sahipleri de daha çağdaş ve modern sergi alanlarında hizmet verecek. Denizli Oto Center fikri böyle ortaya çıktı” dedi. Gökşin, merkezin 300’e yakın kişiye istihdam sağlayacağını ifade etti.

Haberin Devamı

FARKLI KONSEPT
Denizli Oto Center’ın 40 bin metrekare alanda, cadde ve sokak konseptiyle hizmet vereceğini kaydeden Gökşin, “Servis, bakım, test, banka şubeleri, tescil ofisleri bulunacak. Müşteri alacağı otomobili test ettirebilecek, bütün işlemler orada bitecek. Bu merkez otomobil alacaklar için de çok büyük kolaylık sağlayacak. Geniş cadde ve sergileme alanlarıyla otomobil alışveriş merkezi olacak. İsteyen satın alabilecek, isteyen kiralayacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!