Samsun Basketbol Minikler Şenliği’ne hazır

Güncelleme Tarihi:

Samsun Basketbol Minikler Şenliği’ne hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2012 11:04

27 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından takımların katılacağı şenlik öncesinde son çalışmalar tamamlandı.

Haberin Devamı

Salonların dış ve iç cephelerine şenlik ile ilgili afişler asılırken, aynı zamanda salon görevlileri de son hazırlıklarını yaptı.

Ülker’in 6 yıldır desteklediği ve bu yıl 10.’su gerçekleştirilecek olan şenliğe erkeklerden 48, kızlardan ise 16 olmak üzere toplamda 64 takım katılıyor. Kazanmanın ya da kaybetmenin olmadığı şenlikte, yurdun dört bir yanından gelen minik basketbolcular 5 gün boyunca spor yapmanın yanı sıra kültür gezisi, yetenek yarışması, piknik gibi etkinliklere katılacaklar.

Şenlik boyunca 1000 sporcu, 100’e yakın antrenör ve hakem organizasyona katılırken, 5 ayrı spor salonunda değişik illerden gelecek olan 64 takım ve 224 müsabaka oynayacak ve bu maçlar sonunda herhangi bir derecelendirme yapılmaksızın tüm katılımcılara başarı belgeleri, madalyaları ve çeşitli hediyeler verilecek.

Haberin Devamı

Karşılaşmalar 5 Değişik Salonda oynanılacak

Toplam 64 takımın katılacağı şenlik 5 farklı salonda oynanılacak. Minik yüreklerin mücadele edeceği şenlikte müsabakalar, Yaşar Doğu Spor Salonu, Atatürk Spor Salonu, Hasan Doğan Spor Salonu, 19 Mayıs Üniversitesi 1 ve 2 Nolu Spor Salonları’nda oynanılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!