Yenibiris.com ve Tipeez'e ödül

Güncelleme Tarihi:

Yenibiris.com ve Tipeeze ödül
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 11:52

Altın Örümcek Web Ödülleri dün akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Hurriyet çatısı altındaki çocuk ve gençlik portalı Tipeez.com ile Kariyer / İK / Seri İlan kategorisinde Yenibiris.com kendi kategorilerinde ödülleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Kariyer, Ä°K ve Seri Ä°lan kategorisinde birinci olan Yenibiris.com, tasarım, içerik, özellik/ iÅŸlevsellik, kullanılabilirlik, standart uygunluÄŸu ve çapraz tarayıcı uygunluÄŸu kriterlerine göre deÄŸerlendirilerek bu ödülü almaya hak kazandı. Â

10. Altın Örümcek Web Ödüllerinde her kategoride finale kalan siteler arasında, jüri deÄŸerlendirmeleri ile belirlenen ödül sahiplerinin yanında sadece halk oyları ile belirlenen Halkın Favorileri de seçildi. Yenibiris.com Kariyer / Ä°K / Seri Ä°lan kategorisinde de Halkın Favorisi ödülüne de layık görüldü.Â

"Yenilikler sunmaya devam edeceÄŸiz"

Yenibiris.com Genel Koordinatörü Burçak Pak Yılmaz, “Artık geleneksel hale gelen ve her yıl alanında en başarılı projelerin layık görüldüğü Altın Örümcek Web Ödülleri Türk internet dünyası için büyük bir önem taşıyor. Türkiye’nin web ve internet alanındaki en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Örümcek’te bir kez daha hem jüri hem de halk oylamasında birinci olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Alanında çok değerli isimlerden oluşan jüriye ve halk oylamasına katılan ve Yenibiris.com’u seçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Yenibiris.com olarak gerek bireylere gerekse kurumlara yenilikler sunmaya ve işverenler ile iş arayan adaylar arasında sağlam bir köprü oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Tipeez.com, Türkiye'nin en iyi web portalı seçildi

Dijital nesle güvenli, eğitici ve eğlenceli internet deneyimi yaşayabilecekleri renkli bir dünya sunan Tipeez.com, en prestijli internet ödüllerinde jüri oylamasıyla portal kategorisinin birincisi oldu.

Kasım 2009’da yayın hayatına başlayan portal, daha ilk yılını doldurmadan 2010 yılındaki Altın Örümcek’in halk oylamasında da Halkın Favorisi seçilmişti.

Tipeez.com, sanal ortamda maksimum güvenlik sunarken, gençleri internet kullanımı konusunda bilinçlendirme görevini de üstleniyor. Her geçen gün hızla büyüyen Tipeez, bugün 1.5 Milyona yakın üyeye ulaşıyor. 7-14 yaş arası online çocuk ve gençler Tipeez ile sanal alemde geziyor, sosyal aktiviteleri izliyor, arkadaşlarıyla sohbet ediyor, güncel haberleri okuyor, kendi web sitesini yaratıyor ve birbirinden eğlenceli oyunlar oynuyor. İstanbul’dan Van’a kadar Türkiye’nin her şehrinden öğrencilerin buluştuğu Tipeez’in 155 ülkeden ziyaretçisi bulunuyor.

Haberin Devamı

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ OYUNLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Belki de aradığın yepyeni bir iş. Günün iş fırsatlarına ulaşmak için hemen tıkla!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!