Eski patrona çıplak şantaj

Güncelleme Tarihi:

Eski patrona çıplak şantaj
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2012 22:05

Plan yapan karı-koca, eve çağırdıkları eski patronu silah zoruyla çırılçıplak soyup fotoğraflarını çekti. Şantajla 20 bin lirasını aldıkları adama, 40 bin liralık da senet imzalatan çift bir de otomobil aldırmak isterken yakalandı.

Haberin Devamı

KONYA’da, 2 çocuk annesi M.E. (36), iddiaya göre önceki gün eski patronu emlakçı S.M.C.’yi (67) telefonla arayıp, “Acil paraya ihtiyacım var. Bize gelir misin?” dedi. S.M.C. de eve gitti. Az sonra eve gelen M.E.’nin nakliyeci kocası T.E. (48), eşiyle S.M.C.’ye sohbet ederken buldu. Tabanca çıkaran koca, tehdit ettiği S.M.C.’nin soyunmasını istedi. Kıyafetlerini çıkaran S.M.C.’nin el ve ayaklarını bağlayan çift, cep telefonuyla çıplak fotoğrafını çekti. Ardından S.M.C.’ye şantaj yapıp 40 bin liralık senet imzalatıp, 20 bin lirasını aldı.

/images/100/0x0/55eb4522f018fbb8f8b65268

Devir için notere gittiler  

Fotoğrafları yayınlamakla ve ailesine göstermekle tehdit eden çift, S.M.C.’den otomobilini üzerlerine devretmesini istedi. S.M.C., kendisine şantaj yapan çiftle notere gitti. Fakat otomobilin borcu olduğu için devredilemedi. Bunu üzerine çift, S.M.C.’den yeni bir otomobil almasını istedi. Bu isteği de kabul etmek zorunda kalan S.M.C., bir ara fırsatını bulup polisi aradı ve yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli çifti takibe aldı.

Haberin Devamı

Fotoğraflar cep telefonunda

Oto pazarında S.M.C. ile birlikte otomobil bakan M.E. ve eşi T.E., polis tarafından gözaltına alındı. T.E., sorgusunda susma hakkını kullanırken, M.E. suçunu itiraf etti. Çiftin evlerinde yapılan aramada ise kurusıkıdan bozma tabanca ile S.M.C.’ye imzalattıkları senet ve cep telefonunda kayıtlı çıplak fotoğraflar ele geçirildi. M.E. ve T.E., yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!