Akıllı çocuk dünyası açıldı

Güncelleme Tarihi:

Akıllı çocuk dünyası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2012 16:32

LÖSEV’in Akıllı Çocuk Dünyası açıldı. 3 yaş ile 14 yaş arasındaki çocukların üye yapılabileceği merkezde çocuk kitapçısı, çocuk kütüphanesi, oyun parkı ve çocuk pastanesi, hobi atölyeleri, spor ve yoga salonları bulunuyor.

Haberin Devamı

LÖSEV bünyesinde hizmet verecek olan Akıllı Çocuk Dünyası, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Gördüm’ün katılımıyla açıldı. 30 yıllık deneyimleri ile anne ve babaların beklentilerini LSV markası altında buluşturduklarını belirten LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, “Çocuklar için araştırabilecekleri, keyifle öğrenebilecekleri, kaliteli zaman geçirebilecekleri, hayal dünyalarını geliştirebilecekleri bir merkez yarattık” dedi.

Ortak projeler

Lösemili çocukların sağlıkları nedeniyle merkezin etkinliklerine ayrı olarak katılabileceklerinin altını çizen Ezer, “Ancak isteyen çocuklarımız onlarla ortak projeler geliştirerek, sosyal sorumluluklarını insan ve doğa sevgisiyle birleştirebilecek. Merkezden elde edilen gelir ise, LÖSEV’e aktarılacak” diye konuştu. Eğitimle şekillenen hayallerin genç nesilleri daha ileriye taşıyacağı inancıyla yola çıktıklarını ifade eden Ezer, şunları söyledi:

Haberin Devamı

Modern dünyanın ileri teknolojisi

“Çocuklarımız doğdukları günden itibaren modern dünyanın ileri teknolojisi ile tanışıyor ve büyüyor. Neden, nasıl, niçin, ne zaman diye sorgulamadan, ben ne yapabilirim diye sormadan, hayaller kurmadan kocaman oluyorlar. Bilgisayar, cep telefonu, televizyon, çizgi filmler, plastik oyuncaklar bombardımanı altında bir ineğin memesinden süt sağıldığını görmeden, bir tavuğun kümesinden yumurta toplamadan ya da dalından kiraz koparamadan büyüyorlar. Akıllı Çocuk Dünyası’nı, bambaşka çocuklar yaratmak için kurduk. Sorgulayan, araştıran, hayaller kuran, icat çıkaran aynı zamanda sağlığını koruyabilen ve rüyalarını gerçekleştirebilen bir geleceğimiz olsun istiyoruz.”

Lösemiyi yenen gençler çalışacak

3 yaş ile 14 yaş arasındaki tüm çocukların bir klüp disiplini çerçevesinde üye yapılabileceği Akıllı Çocuk Dünyası’nda, yalnız çocuk kitaplarının satılacağı bir çocuk kitapçısı, dev bir çocuk kütüphanesi, tiyatro ve sergi salonu, özgürce oynayabilecekleri oyun parkı ve elleriyle pişirebilecekleri çocuk pastanesi, hobi atölyeleri, spor ve yoga salonları, sinema, tiyatro ve konferans salonları bulunuyor. LSVDÜKKAN mağazası da bu binada yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!