Aynı Arena’da iki farklı kafa

Güncelleme Tarihi:

Aynı Arena’da iki farklı kafa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2012 20:59

Madonna konserinden hemen sonra TT Arena’da, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Türkçe Olimpiyatları organizasyonunu şok içinde izlemeye devam ediyorum. Büyük organizasyon, medeniyet diyorsun tamam ama organizasyona gelen kitle arabalarını TEM üzerine park edip içeri giriyor

Haberin Devamı

slymnoz: Ekranda karşısına dizdiği mankenlere “Koca kedim canını yirim” diyen Adnan Oktar’ı övenler, Türkçe Olimpiyatları’nı alkışlamaz, alkışlayamaz.
OzanKibritci: Afrikalı çocuğa ben de öğretirim Türkçe, kolaysa Demet Akalın’a öğretin!
seytanas: Madem ki #turkcearenasi o zaman #türkçearenası yazın.
FerdiCarrefour: Gerçek Türkçe Olimpiyatları trafikte bence... Adamlar her seferinde orijinal şekilde küfrederek yarışıyorlar adeta. Janta söveni gördüm!
AbSurDMaN_: Olimpiyat lafının gazına gelip Türkçe Olimpiyatları’nda doping yapan çocuk var mıdır lan acaba?
selimaydogdu: Memlekette artık Türkçe Olimpiyatları in, 23 Nisan out. 
evrimguvenc: Bu sene de Türkçe Olimpiyatları’ndan Türkiye olarak madalyasız ayrıldık. Gelecek sene Afrikalı bi yarışmacı transfer edelim olmuyor böyle!
Ladyimam: Cemaatin Türkçe Olimpiyatları için bastırdığı hatıra 1 liraların 100 liraya satılması kapitalizmin en güzel örneği değil de nedir?

Haberin Devamı

Yaz geldi memleketi kapatıp gidelim


“Hava çok sıcak” diyenlere “Hadi canım!” deme ihtiyacımın tavan yaptığı günlerdeyim. Tamam Twitter anlık duyguların yeri, yazacağınızı yine yazın da bir gün boyunca yazın, tt olsun bitsin gitsin…
Her sabah gözümüzü açmamızla, tüm günün musluğun sıcak tarafı etkisinde geçmesi bir oluyor haklısınız ama inanın bundan yakınıp durmak bir çözüm değil. Ya gelin hep birlikte memleketi kapatıp gidelim ya da ben artık Twitter’ı kapatacağım…
Hele ki yazın gelmesiyle birlikte internette beliren ‘1 kap su’ alarmcıları yok mu, artık o kadar abartılı bir şekilde mevzunun canını çıkartıyorlar ki sanki onlar hatırlatmasa biz yazmayıp görevini yerine getirenler gaddarlıkta zirveye koşuyoruz zannedilebilir.

BİR KAP KAN

kazakerkegi: Uzmanlar ‘sıcak deyip geçmeyin’ diye uyarmış. Ne diyelim sayın uzmanlar? Iççak mı diyelim? so hot mu diyelim? ılık mı diyelim? ne diyelim?
tivitamin: Dışarısı o kadar sıcak ki parklarda falan oturulmuyor. Arkadaşlarla bankadan sıra aldık serin serin oturuyoruz. Teşekkürler kapitalizm.
AltanCANKILIC: ‘Üff çok sıcak’ diye tweet atmıyorsam pişmediğimden değil. ‘Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağışlı geçer’ dediler. Sana söylemediler mi?
memedagf: ?u an yılana sarılacağımı bilsem bile gider denize düşerim. Öyle bi sıcak.
yokartiksende: Sivrisinekler için sıcak havalarda odamıza bir kap kan koyalım.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!