Ölümle burun buruna

Güncelleme Tarihi:

Ölümle burun buruna
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 14, 2012 10:40

BURSA’nın Yenişehir İlçesinde, kadın işçileri taşıyan midibüs ters şeride girince TIR ile çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada 10 kadın işçi yaralandı. Karayolunda acı içinde kıvranan yaralı kadınlardan durumu ağır olanlar ambulans helikopter ile hastanelere taşındı.

Haberin Devamı

Kaza saat 19.30 sıralarında YeniÅŸehir Havaalanı KavÅŸağında meydana geldi. YeniÅŸehir’de tarım işçisi olarak çalışan kadınları Ä°negöl’e getiren 45 yaşındaki Cevat Özdil’in kullandığı 54 TS 091 plakalı midibüs, yolun karşı tarafında bekleyen diÄŸer kadın işçileri almak için YeniÅŸehir Havaalanı KavÅŸağı’nda ters ÅŸeride girince karşı yönden gelen 40 yaşındaki Mustafa Özcan yönetimindeki 16 UY 256 plakalı TIR ile çarpıştı. Sürücülerin hafif sıyrıklarla atlattığı kazada midibüste bulunan kadın işçilerden Halime Türkan, Nazan Özbek, Esma Soy Gültekin, Filiz Acar, GülÅŸen Akıncı, AyÅŸe Koç, Nezahat Uslu, Hasene Türk, Emine Özkan ve Ä°lknur Pehlivan yaralandı.  Â

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

Can pazarının yaşandığı kazada yaralı kadınlar diğer kadınların yardımlarıyla araçtan çıkartılılıp karayoluna yatırıldı. Trafik akışının durduğu olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralılar, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra hastanelere kaldırılırken, durumu ağır olan Halime Türkan ise çağrılan ambulans helikopter ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gönderildi.

Kaza ile ilgili soruÅŸturmaya baÅŸlandı.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!