Ortak katiline özel operasyon

Güncelleme Tarihi:

Ortak katiline özel operasyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 00:00

Karşıyaka’da, birlikte bar ve oto kiralama şirketi işlettiği Mevlüt Şimşek’i, 9 kurşunla öldüren M.S. İstanbul’da yakalandı.

Haberin Devamı

Karşıyaka’da geçen 1 Haziran’da M.S., bar ve oto kiralama şirketi işlettiği ortağı Mevlüt Şimşek’in Mavişehir 8292 Sokak’taki evine gitti. M.S., bir süre arkadaşlık ettiği, ancak kendisinden ayrılmak isteyen Şimşek’in baldızıyla konuşmak istedi.
Birlikteliklerini sürdürme teklifine olumlu yanıt almayan M.S. ile Şimşek’in baldızı kavga etmeye başladı. Şimşek de araya girerek başka yerde konuşmalarını istedi. Buna tepki gösteren M.S., ortağını 4 aylık hamile eşi Sezen Şimşek’in gözleri önünde tabancayla 9 el ateş ederek öldürdü ve kaçtı.
Polis ekipleri, M.S.’nin İzmir’de olmadığını belirledikten sonra il dışındaki bağlantılarını izlemeye aldı. Cinayet sonrasında Kuşadası’na, oradan da İstanbul’a kaçtığı belirlenen M.S. için, İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri peşindden gitti. Burada 5 gün süren araştırmaların ardından M.S.’nin saklandığı Atakent’teki adres belirlendi.

Haberin Devamı


Özel harekatlı operasyon
Bostanlı’da 2005 yılında, bodyguardlık yaptığı bara girmeye çalışan Murat Özbey’i çıkan tartışmada bıçaklayarak öldüren, ikinci kez elini kana bulayan M.S.’nin çatışmaya girebileceği ihtimaline karşı operasyona özel harekat polisleri de katıldı. İzmir polisinin bekar evine düzenlediği operasyonda M.S., yakalandı. İzmir’e getirilen M.S.’nin ifadesinde, sevgilisiyle konuşurkeen ortağıyla tartışmaya başladığını, sonrasında da sinirlenince tabancasıyla ateş ettiğini söylediği öğrenildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!