Mavişehir'de öldürdü İstanbul'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Mavişehirde öldürdü İstanbulda yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 14:53

Mavişehir'de , birlikte bar ve oto kiralama şirketi işlettiği ortağı Mevlüt Şimşek'i, baldızı ile tartışırken kendisini uyardığı için 9 kurşunla öldüren M.S. İstanbul'da yakalandı.

Haberin Devamı

Mavişehir'de, birlikte bar ve oto kiralama şirketi işlettiği ortağı Mevlüt Şimşek'i, baldızı ile tartışırken kendisini uyardığı için 9 kurşunla öldüren M.S. , İstanbul'da yakalandı. 2005 Yılında badyguard'lık yaptığı bardaki kavgada da bir kişiyi bıçaklayarak öldüren M.S.'nin, çatışmaya girebileceği olasılığına karşı, operasyona özel harekat polislerinin de katıldığı öğrenildi.
Geçen 1 Haziran'da, saat 02.00 sıralarında, Mavişehir 8292 Sokak Vaha Evleri F Blok 2. katta meydana gelen olayda, M.S., Karşıyaka'da bar ve oto kiralama şirketi işleten ortağı Mevlüt Şimşek'in evine gitti. M.S., burada bir süre arkadaşlık ettiği, ancak kendisinden ayrılmak isteyen Şimşek'in baldızıyla konuşmak istedi. Birlikteliklerini sürdürme teklifine olumlu yanıt almayan M.S. ile Şimşek'in baldızı apartman içerisinde kavga etmeye başladı. Şimşek de araya girerek başka yerde konuşmaları için uyarıda bulundu. Buna tepki gösteren M.S., ortağı Şimşek'i 4 aylık hamile eşi Sezen Şimşek'in gözleri önünde tabancayla 9 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A KAÇMIŞ
Olayın ardından araştırma başlatan polis ekipleri, M.S.'nin İzmir'de olmadığını belirledikten sonra il dışındaki bağlantılarını izlemeye aldı. Cinayet sonrasında Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne oradan da karayoluyla İstanbul'a kaçtığı belirlenen M.S. için, İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri bu ile gitti. Burada 5 gün süren araştırmaların ardından M.S.'nin saklandığı Atakent'teki adres belirlendi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DE KATILDI
İzmir'in Karşıyaka İlçesi Bostanlı semtinde, 2005 yılında, bodyguard'lık yaptığı bara girmeye çalışan Murat Özbey'i çıkan tartışmada bıçaklayarak öldüren, ikinci kez elini kana bulayan M.S.'nin çatışmaya girebileceği ihtimaline karşı operasyona özel harekat polisleri de katıldı. İzmir polisinin bekar evine düzenlediği operasyonda M.S., yakalandı. Gözaltına alınarak İzmir'e getirilen M.S.'nin ifadisinde, sevgilisiyle konuşması sırasında ortağı ile tartışmaya başladığını, sonrasında da sinirlenince tabancasbıyla ateş ettiğini söylediği öğrenildi. M.S., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı

Mavişehirde öldürdü İstanbulda yakalandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!