Hani Facebook’ta iş yoktu? İnsankaynaklari.com ile iş bulmak artık çok kolay!

Güncelleme Tarihi:

Hani Facebook’ta iş yoktu İnsankaynaklari.com ile iş bulmak artık çok kolay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 00:00

Yenibiris.com’un yeni uygulaması insankaynaklari.com adaylara Facebook üzerinden profesyonel iş ağı oluşturarak en uygun işi en kısa sürede bulma fırsatı tanıyor!

Haberin Devamı

Her zaman yenilikleri takip eden ve zamana ayak uydurarak çağı yakalayan Yenibiris.com, yeni uygulaması insankaynaklari.com ile sosyal paylaşım ağı Facebook üzerinden iş aramayı mümkün hale getiriyor. İnsankaynaklari.com ile Türkiye’de ilk defa adaylar Facebook sayfaları üzerinden insankaynaklari.com uygulaması ile profesyonel bir profil oluşturarak, iş ilanlarına kolay bir şekilde başvurma imkanına kavuşuyorlar.

Ücretsiz olan uygulamada adaylar Yenibiris.com ya da Linkedin özgeçmişlerini uygulamaya aktararak iş ilanlarını inceleyip başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Üstelik profil gizlilik ayarlarını kullanarak özgeçmiş bilgilerinin ne kadarının gözükeceğine kendileri karar verebiliyorlar. İnsankaynaklari.com sayesinde adaylar bağlantıları üzerinden profesyonel profillerini zenginleştirdikleri gibi, diğer sosyal ağlardaki bağlantılarını da davet edebiliyorlar. Ayrıca, ikinci dereceden bağlantıların kullanılmasını sağlayan uygulama, adaylara şirketlerle olan bağlantılarını bulma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

İlanlara kolay ulaşım
İş ilanları arasından şirket bazında, şehir ve pozisyon bilgileri ile detaylı arama yapılabilen uygulamada “Şimdi Başvur” tuşuyla istenilen ilana başvuru yapılabiliyor. Bunun yanı sıra adaylar bağlantılarının yayınladıkları ilanları da görüntüleyebiliyor ve uygun iş pozisyonu için yardımcı olabilecek bağlantıları listeleyebiliyorlar. Kısacası insankaynaklari.com, adayların iş bulmaları için gereken her fırsatı sunuyor.

İşverenler de rahat!
Aradıkları uygun adayları bir türlü bulamayan kurumlar, insankaynaklari.com sayesinde Facebook ağında çok fazla sayıda kişiye ulaşabiliyor. Kolay ve hızlı bir şekilde ilan verilebilen uygulama, gelen başvuruları rahatlıkla listeleyip özgeçmişleri inceleme olanağı da sunuyor.  İlan ve statü güncellemelerini aynı anda Facebook ve Twitter profillerinde duyurabilen kurumlar, aradıkları elemanı insankaynaklari.com ile en kısa sürede bulabilecek.

Yenibiris.com Genel Koordinatörü Burçak Pak Yılmaz, sosyal ağların etkilerinin önemini vurgulayarak, “Başlangıçta sadece sanal ortamda bir sosyalleşme aracı olarak algılanan sosyal ağların profesyonel yaşam üzerindeki etkisi bugün yadsınamaz boyutlara ulaştı. Türkiye, Facebook kullanımında dünyada 7. sırada yer alıyor. Biz sosyal medyada geçirilen zamanı göz önünde bulundurarak hem iş arayanlara, hem de işverenlere yönelik geliştirdiğimiz insankaynaklari.com uygulamasıyla güvenilir bir kaynak olmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Geliştirdiği yeniliklerle her zaman iş arayan adayların çok daha kolay ve hızlı bir şekilde aradıkları ilana ulaşmaları ve başvuru yapmalarını hedefleyen Yenibiris.com, insankaynaklari.com ile iş ve eleman aramada yeni bir dönem başlatıyor. Uygulamaya, facebook.com/insankaynaklaricom veya www.insankaynaklari.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

 İŞ FIRSATLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!