Diploması komutandan

Güncelleme Tarihi:

Diploması komutandan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 00:00

Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Mansur Yardımcı Stadyumu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 4 bin 875 öğrenciye diplomaları verildi.

Haberin Devamı

Düzenlenen geceye Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Gecede, bölümlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere diplomaları protokol üyeleri tarafından verildi. Törende, bölümünü ikincilikle tamamlayan ve türbanının üzerine kep takan kız öğrenciye diplomasını İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Yalçın verdi. DHA

Yaklaşımını çok  sevdim

Başarı belgesini Albay Yalçın’dan alan Fadime Akkuş (25) duygularını anlattı: “Büyük gurur duydum. Öyle samimi şekilde verdi ki çok sevindim. Ben de eşit haklara sahipsem o ödülü bana vermesine sevindim zaten. Sevincimi anlatamıyorum. Bir de komutanımın bana yaklaşımını çok sevdim.
O gözlerindeki tebessümü gördüm. Çok sıcak baktı.”           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!