Madonna konseri eşittir rock’çı ve metalcilerin hazan yeri

Güncelleme Tarihi:

Madonna konseri eşittir rock’çı ve metalcilerin hazan yeri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 00:00

Türk insanının “ben daha iyisini beklerdim” minvalindeki açıklamalarından kusmak istediğim bir gece/sabah geçirdim. Yahu sorarlar adama, daha iyi ne gördün ki?

Haberin Devamı

Yurdumda düzenlenen metal festivallerinde bolca temin ettiğin Kıraçvari ‘kan, ter, gözyaşı’ mı senin ‘daha iyi’n! Elimizde bir metre tutsak, bu kafayla 10 santimine denk gelmezsiniz arkadaşım; o gözler, o vizyon biraz açılsın artık, yormayın insanı...
Celebrity denen varlığa tapınanlardan değilim ama ortada Madonna diye bir gerçek varken kenardan top top çamur fırlatmayı da aklım hayalim almıyor açıkçası. Madem öyle istiyorsun, işte böyle veriyorum coşkuyu deyip herkes kendi dinine, kendi müziğine o halde diye de ekliyorum buraya.
Erol Köse’yi bu yazıda pas geçemeyeceğim; Madonna’nın belli başlı uzuvlarını “Aa bak bu meme”, “Aa bak bu popo” tadında dakika dakika bizlerle paylaşıyor olması, belki de ilk defa beni gülümsetti ya da diğer çamurculara oranla kendisini daha sempatik bulduğumu söyleyebilirim, bilemedim. ?imdi kalkıp bana yine yeniden kavuştuğu +100.000 follower’ının havasını atmayacaksa evet evet kesinlikle komikti. Arada kaybettiği bilincini, burada en azından görev bilincini kaybetmemesiyle nazarımda dengeledi!

ASLEN TÜRKMÜŞ

Haberin Devamı

- biseydiyo: ‘İsla bonita la’ Madonna Ç.
- kiddingmesoftly: Madonna 3 uçak 45 tır ile geliyormuş. Hatta tırı bizzat kendisi sürüyormuş o derece hırs etmiş.
- acimasiztweet: Dünkü Madonna konserinden paylaşılan fotoğrafların sahneye uzaklığı ile fakirlik oranı doğru orantılı…
- quaquaq: Bugün günlerden düşük çözünürlüklü Madonna fotosu.
- ardaerdik: 2 günlük tatile 2 valiz, 3 çantayla çıkan Türk kadınına inanıyorsun da Madonna’nın 3 uçak 45 tırla geldiğine mi inanmıyorsun!
- brudermartin: Madonna aslen Türkmüş. Buradaki akrabalarına ucuz iPhone, laptop, fotoğraf makinası getiriyormuş.
- CEMİLARAZ: Madonna İstanbul konser biletini çekip internete koyan insanın gururu ve havası kimsede yok. Sanırsın kansere tedavi buldu i...
- serkanblu: Madonna 3 uçak ve 45 tırla mı geliyomuş? Hulk olmasın o sakın? Normalde Madonna bavula bile sığar lan.
- beyinterk: Madonna, 3 uçak ve 45 TIR’la İstanbul’a geliyormuş. Gören de, kaçak göçmen ticaretine falan başladı sanır.
- erospucocugu: Madonna 3 uçak ve 45 tır ile geliyormuş. Ali Ağaoğlu ile evcilik oynayacaklar galiba.
- 10uncuKoylu: Madonna 3 uçak ve 45 TIR’la birlikte geliyormuş. 45 TIR’la İstanbul trafiğinde 45 saat beklesin de görürüm ben onun havasını.
- butgullum: Madonna biletinin resimini çekip çekip koyannardan ufunet geçircem. Sanırsın karıyı koyunLarına aldılar.
- littleiv3: Madonna Boğaz’ı yapay göl sanmış. Demet Akalın derhâl New York’a gidip Özgürlük Heykeli için, “Aa bu biblo çok güzelmiş kaça aldınız?” demeli.
- resulertas: Madonna, İstanbul Boğazı için “Burası yapay göl mü?” diye sormuş. Allah’ını seven kadının üstüne coğrafya kitabı atsın.
- omer_zulumdul: Madonna memesini açmış ben yapsam taşlarlar diyen Hilal Cebeci sanki 1 milyon küsur takipçiyi beyniyle yaptı. Her gün…
- NejatErselcan: Madonna dün İstanbul’u yaktın, yıktın, yok ettin üstüne hemen gittin. Oldu mu bu şimdi…
- yigitipek: Konseri beğenmeyenlere geliyor: HAHAHAHAHAHA

Haberin Devamı

Helal olsun yaptılar AMK

İlk başta dalga geçiyorlar sandık, meğer gerçekmiş… Hadi canım olamaz dedik, meğer ekibi bile kurmuşlar… Sözcü grubuna göre güya ‘Açık, Mert ve Korkusuz’ halkımızınsa özetle AMK diye hemen benimseyeceği bu yeni spor gazetesi 9 Haziran’da çıktı. İnternet üzerinden dönen reklamlarına bakacak olursak, kendilerinin de tıpkı halk gibi gazetenin isminin açılımından çok kısaltmasıyla ilgilendiklerini söyleyebiliriz… Gülümsetiyor valla helal olsun kendilerine ne diyeyim!
- burusvilis: AMK diye gazete hadi neyse de ek vermez inşallah. PİÇ (Pedagoji-insan-çocuk) GÖT (Ganyana özel tahmin) vs.
- amanneguzel: AKP’nin açılımının Adalet ve Kalkınma Partisi olduğuna inanıyorsunuz da AMK’nın ‘Açık Mert Korkusuz” olduğuna niye inanmıyorsunuz?
- sickmangy: Harbi harbi AMK diye gazete çıkaran delileri tebrik ediyorum.
- futbolovic: AMK diye gazete olursa kapıcıların bol bol dayak yiyeceği bir dönem başlar. Sabah gazeteciye: “Bana bi Sabah bi Akşam 2 Posta ver AMK!”
- kirifuka: Biz AMK diince “Ayyy pis terbiyesiz ağzı da bozuk yelloz” olalım, millet AMK diye gazete çıkarsın, spotları da ‘çok yaratıcı’ olsun di mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!