Kazayı gördü, yardıma gitti ağabeyinin öldüğünü öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Kazayı gördü, yardıma gitti ağabeyinin öldüğünü öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2012 12:54

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde motosikletiyle tankere çarpan 32 yaşındaki ziraat mühendisi hayatını kaybetti.

Çeltikli köyü kavşağında Hüseyin Şengün idaresindeki motosiklet, tali yoldan aniden ana yola çıkan Sebahattin Başan (47) idaresindeki 41 N 3700 plakalı tankere çarptı.

Kazada, 32 yaşındaki Ziraat Mühendisi Şengün olay yerinde hayatını kaybetti, tanker sürücüsü Başan ise kazanın ardından kaçtı. Bu sırada Bursa'dan Orhangazi'ye gelen Betül Şengün ise trafik kazasını görünce yardım etmek amacıyla aracını durdurdu.

Kaza alanında yerde yatan kişinin ağabeyi Hüseyin Şengün olduğunu gören Betül Şengün, sinir krizi geçirdi. Şengün'ü sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.
İki ay önce otomobilini satıp motosiklet aldığı öğrenilen Şengün'ün kaskı, olay yerinden 50 metre uzaklıktaki zeytinlik alanda bulunurken, motosiklet hurdaya döndü. Kaza nedeniyle trafik yaklaşık 2 saat tek şeritten verildi.

Bu arada, tanker sürücüsü Sebahattin Başan, polis ekipleri tarafından ilçeye bağlı Sölöz beldesi girişinde yakalandı.

Nişan hazırlığı yapıyordu

İki ay önce Orhangazi'de bir firmada üretim sorumlusu olarak işe başlayan Ziraat Mühendisi Hüseyin Şengün'ün nişan hazırlıkları yaptığı öğrenildi.
Genç mühendisin acı haberini alan yakınları ve arkadaşları da kaza yerine geldi. Şengün'ün cesedini gören yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
Genç mühendisin cenazesi daha sonra Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Hüseyin Şengün'ün cenazesinin bugün toprağa verileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!